Scenă tragi-comică la TV. Cum a reacţionat un prezentator în timpul unui cutremur VIDEO

Un cutremur produs în urmă cu două zile în Chile a băgat în sperieţi un prezentator TV, care în momentul în care a început să simtă zgâlţâiala a plecat, pur şi simplu din studio.

RomaniaTV.net
14 oct. 2012, 07:11
Scenă tragi-comică la TV. Cum a reacţionat un prezentator în timpul unui cutremur VIDEO

Vasco Moulian modera emisiunea SDNL. Când a simţit primele mişcări, prezentatorul a devenit mult mai atent şi chiar a discutat cu invitatul său despre cutremur. După câteva secunde, însă, când studioul a început să se clatine serios, prezentatorul s-a ridicat de la pupitru şi a plecat din studio. Invitatul şi echipa au rămas pe loc şi nu au părut deloc panicaţi, în schimb au făcut o mulţime de glume pe seama lui Vasco Moulian.

Scena ar fi putut fi foarte amuzantă, dacă nu ar avea la bază traumele cu care o mulţime de chilieni au rămas în urma tragediei din 2010, când un cutremur puternic de 8,8 pe scara Richter, urmat de un tsunami a făcut ravagii în zona de coastă a ţării.

Scena s-a petrecut pe 11 octombrie, când în Chile a avut loc un seism cu magnitudine de 5,5 pe Richter. Liniile telefonice au căzut temporar, iar oamenii au ieşit panicaţi din case, însă nu s-au înregistrat pagube materiale însemnate şi nici victime.