Scarlett Johansson s-a apucat de cântat. Vezi cum se numeşte formaţia pe care a înfiinţat-o

Actriţa americană Scarlett Johansson a anunţat în timpul unei emisiuni de televiziune că şi-a înfiinţat propriul grup muzical, exclusiv feminin, care se va numi "The One and Only Singles".

RomaniaTV.net
01 mart. 2013, 16:28
Scarlett Johansson s-a apucat de cântat. Vezi cum se numeşte formaţia pe care a înfiinţat-o

„Am un grup muzical, exclusiv feminin. Ne numim The One and Only Singles”, a dezvăluit actriţa americană în emisiunea de televiziune „Live with Kelly and Michael”, informează lefigaro.fr, citat de Mediafax.

Potrivit spuselor sale, stilul muzical abordat de noul grup se inspiră din universul rock al grupului Go-Go, o trupă californiană foarte populară în anii ’80, alcătuită la rândul ei exclusiv din femei.

Actriţa Scarlett Johansson nu se află la primele sale incursiuni în universul muzicii. Ea a lansat deja două albume: „Wherever I Lay My Head”, un album de coveruri după după piese de Tom Waits, lansat în 2008, şi „Break Up”, lansat în colaborare cu Pete Yorn, în 2009. Artista a mai înregistrat un single cu grupul Massive Attack şi a fost nominalizată în acest an la premiile Oscar, la categoria „cel mai bun cântec original”, cu piesa „Before My Time”, extrasă de pe coloana sonoră a documentarului „Chasing Ice”.

Scarlett Johansson a încheiat de curând filmările pentru lungmetrajul „Under The Skin”, de Jonathan Glazer şi va juca rolul actriţei Janet Leigh în pelicula „Alfred Hitchcock and the Making of Psycho”, un film despre realizarea horror-ului clasic „Psycho”, de legendarul regizor, care va fi interpretat de Anthony Hopkins.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer”, în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”, s-a remarcat în filme precum „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation”, pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Match Point”, „Jurnalul unei dădace”, „Vicky Cristina Barcelona” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”. În 2012, actriţa americană a fost văzută pe marile ecrane în rolul Black Widow din super-producţia „Răzbunătorii/ The Avengers”.