Scarlett Johansson a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Actriţa americană Scarlett Johansson a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 12:16
Scarlett Johansson a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Steaua primită de Scarlett Johansson este cea de-a 2.470-a de pe renumitul bulevard.

Actriţa americană a fost prezentă la ceremonia de dezvelire a stelei şi le-a spus celor prezenţi că a fost extrem de surprinsă atunci când a aflat că numele ei va fi trecut pe celebrul bulevard hollywoodian.

„Niciodată, în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în această industrie, nu mi-aş fi imaginat că ar fi posibil să primesc o astfel de stea. Nu trece nici o singură zi fără să simt că sunt cea mai norocoasă persoană din lume, pentru faptul că am slujba pe care o iubesc, pentru faptul că sunt angajată pentru a face această meserie, pentru faptul că am fani care îmi permit să fac acest lucru şi pentru faptul că lucrez alături de specialişti şi de actori care sunt cei mai buni din branşă”, a spus actriţa americană.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul „Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer”, în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway „A View from a Bridge”, s-a remarcat în filme precum „Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation”, pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi „Fata cu cercel de perlă”, „Cântec de iubire”, „Match Point”, „Jurnalul unei dădace”, „Vicky Cristina Barcelona” şi „Cealaltă moştenitoare Boleyn”.

Actriţa americană va putea fi văzută în curând pe marile erane în rolul Văduva Neagră din filmul SF de acţiune „Răzbunătorii/ The Avengers”, care va fi lansat pe 4 mai.