Scăpată de sub control: Dintr-o actriţă talentată, a ajuns să posteze imagini INDECENTE pe internet

Amanda Bynes a fost considerată pentru multă vreme o actriţă care avea talentul necesar pentru a rămâne în istoria cinematografiei. Cu toate acestea, se pare că femeia în vârstă de 27 de ani trece printr-o criză, postând zilnici pe contul de Twitter fotografii topless, din baie.

03 mai 2013, 11:42

Jurnaliştii americani sunt uimiţi de modul în care se poartă în prezent celebra Amanda Bynes, care a fost considerată pentru o lungă perioadă de timp una dintre speranţele cinematografiei de la Hollywood, după ce a ajuns să posteze zilnici imagini indecente pe contul de Twitter, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Amanda Bynes, transformare ŞOC pe Twitter FOTO

Femeia în vârstă de 27 de ani pare scăpată de sub control. Totul a început cu o schimbare extremă a înfăţişării şi a continuat cu seria de fotografii controversate cu care femeia nu se mai satură să îşi aţâţe fanii. Ultimele imagini le-a postat pe data de 1 Mai.

Citeşte şi Regretul unei cunoscute ACTRIŢE: Îmi este DOR de SÂNII mei mari, era ceva foarte frumos la ei

Actriţa s-a fotografiat singură în baie, având sânii dezgoliţi, acoperiţi într-o imagine de păr, iar în cealaltă de o mână. Alături de poze, ea a scris mesajul „Părul lung nu contează”, lucru care arată că Amanda trece printr-o criză de imagine, considerându-se prea grasă, cu toate că are o greutate la care multe femei doar visează.