SCANDALOS Show erotic la Balul Bobocilor organizat de un liceu din Bacău

Elevele de clasa a IX-a au dansat lasciv, îmbrăcate sumar, în faţa profesorilor şi a colegilor. Evenimentul a fost la un pas să se transforme într-un adevărat spectacol pentru adulţi.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 07:19
SCANDALOS Show erotic la Balul Bobocilor organizat de un liceu din Bacău

Potrivit Cancan, spectacolul a fost organizat de Colegiul Tehnic de Comunicaţii „Nicolae Karpen” din Bacău. Fără inhibiţii, elevele şi-au etalat nurii în faţa colegilor şi dascălilor. Îmbrăcate în pantaloni scurţi sau doar slip, boboacele şi-au dat silinţa să facă un show de neuitat . Şi au reuşit, elevele de clasa a IX-a au fost aplaudate de public.

Nimeni nu a fost deranjat în acel moment de faptul că fetele care au jucat rol de dame de companie sunt doar adolescente.

Teodora Craus, inspector general adjunct ISJ Bacău a decarat prin telefon pentru România TV că  cele două concurente şi-au modificat programul fără să anunţe organizatorii.

Am vorbit cu directorul liceului „Nicolae Karpen” şi ne-a comunicat că este vorba de două concurente care şi-au modificat programul fără să-l prezinte înainte la acea activitate de previzionare. Prima anunţase că va prezenta un monolog, cealaltă anunţase că are un dans al Crăciuniţelor. Probabil că din dorinţa de a evada, cele două au găsit de cuvinţă să schimbe programul pe care îl pregătise şi să prezinte altceva în faţa colegilor„, a declarat Teodora Craus, inspector general adjunct ISJ Bacău.

De asemenea, aceasta a declarat că părinţii fetelor au aflat de incident, duminică având loc o şedinţă. Cele două eleve au fost mustrate de către conducerea şcolii.