SCANDALOS. Reacţia unui poliţist AROGANT când i se spune că încalcă regulile de circulaţie VIDEO

Uneori şi poliţiştii de circulaţie încalcă regulile. Unuia dintre ei i s-a atras atenţia că nu a semnalizat la schimbarea benzii de circulaţie, iar cetăţeanul respectiv s-a pricopsit cu o amendă de 800 de lei şi cu un apelativ de "maimuţă". Bonus, prietena lui a fost alintată cu un "fă", apelativ care, în minţile organului de poliţie respectiv, este "prenume popular de politeţe". Filmuleţul ne-a fost trimis de un telespectator România TV, iar toată întâmplarea a avut loc în sectorul 6 din Capitală.

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 20:11
SCANDALOS. Reacţia unui poliţist AROGANT când i se spune că încalcă regulile de circulaţie VIDEO

Incidentul s-a petrecut la intersecţia dintre bulevardele Iuliu Maniu şi Vasile Milea. Maşina de poliţie a schimbat banda fără să semnalizeze. Un cetăţean care circula în spatele ei a atras atenţia poliţistului că nu a dat semnal. Din acel moment, totul s-a trasnformat într-un banc cu poliţişti.

Agentul Prundeanu a tras maşina pe dreapta şi l-a anunţat pe cetăţean că va fi amendat cu 800 de lei pentru că a proferat injurii. Dacă cetăţeanul susţine că a spus „semnal, dom’le, semnal”, poliţistul spune că a auzit „semnal, bă semnal”.

Discuţia dintre cei doi a început dur de la început. Cetăţeanul: „De ce nu puneţi semnal?” Poliţistul: „Ce-i cu reacţia asta de maimuţă?” C: „Cine-ţi permite să-mi spui maimuţă?” P: „Cine-ţi permite să-mi spui „bă”? C: „De ce m-aţi oprit?” P: „Să vă sancţionez.”

Apoi poliţistul s-a pus pe redactat procesul-verbal, cu o amendă de câte 400 de lei pentru fiecare literă a cuvântului „bă”, care i-ar fi fost aruncat ca urmare că a încălcat regulile la a căror respectare este pus să vegheze de stat şi plătit de contribuabil.

Într-un moment de sinceritate, agentul a admis că nu a semnalizat. „Pentru ce s-a întâmplat mai devreme eu, personal, îmi cer scuze faţă de dumneavoastră, dar reacţia pe care aţi avut-o m-a deranjat”, a spus vajnicul apărător al legii.

Poliţistul a fost mai ambiguu când a fost vorba să recunoască dacă s-a adresat prietenei respectivului cetăţean cu apelativul „fă”. „P: „Fă? Când?” C: „Acum” P: „V-am spus eu „fă”? „Fă” e prenume popular de politeţe„, a apreciat agentul de circulaţie.

A urmat apoi o mică dispută pe marginea menţiunilor din procesul-verbal, cetăţeanul contestând justeţea amenzii.

C: „Mai am de făcut ceva menţiuni”. P: „Îmi pare rău, nu mai e spaţiu. Spaţiul e limitat” C: „Pe spate.” P: „Nu e rubrică specială pe spate. Nu putem face noi ce vrem.”