SCANDALOS. O copilă de 11 ani, VIOLATĂ de tatăl ei vitreg. MONSTRUL a fost arestat

Un bărbat din localitatea prahoveană Baba Ana a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, acesta fiind suspectat de faptul că şi-ar fi violat şi lovit cu pumnii şi cu picioarele fiica vitregă în vârstă de 11 ani.

RomaniaTV.net
18 iun. 2013, 13:34
SCANDALOS. O copilă de 11 ani, VIOLATĂ de tatăl ei vitreg. MONSTRUL a fost arestat

Potrivit buletinului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, mama fetiţei a sesizat, duminică, poliţiştii Postului de Poliţie Baba Ana cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost violată, bătută şi supusă la perversiuni sexuale de către tatăl ei vitreg.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 31 de ani a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa vitregă de două ori, respectiv în luna aprilie şi în ziua de sâmbătă, 15 iunie.

Anchetatorii au stabilit că minora a fost constrânsă fizic şi moral, ea fiind lovită cu pumnii şi cu picioarele de tatăl ei vitreg.

Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, incest şi lovire sau alte violenţe, ulterior magistraţii Tribunalului Prahova emiţând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.