SCANDALOS: Elena a pierdut Eurovisionul pentru că mama ei a declarat că e virgină

Problemele personale care au dat-o peste cap pe Elena de la Mandinga ar putea fi cauza evoluţiei slabe a artistei, la Eurovision. Mama Elenei de la Mandinga şi-a supărat fiica atunci când a declarat că e virgină.

RomaniaTV.net
27 mai 2012, 09:44
SCANDALOS: Elena a pierdut Eurovisionul pentru că mama ei a declarat că e virgină

În finală, Elena nu a mai avut probleme nici cu casca, nici nu refrenul. Totuşi, „Zaleilah” nu a reuşit să convingă, iar punctaj maxim am obţinut doar de la Republica Moldova. În final, Mandinga a ocupat locul 12 la Eurovisionul din acest an. Concursul a fost câştigat detaşat de Suedia, cu melodia „Euphoria”, a interpretei Loreen.

Problemele personale care au dat-o peste cap pe Elena de la Mandinga ar putea fi cauza evoluţiei slabe la Eurovision. Elena a fost la un pas de criză când mama ei a declarat presei că este încă virgină, relatează România TV.

Mama ei, Constantina, profesor inginer în tehnologia industriei uşoare şi tatăl ei, Corneliu Ionescu, ofiţer în rezervă al Armatei Române, au crescut-o cum au putut mai bine, după reguli stricte, astfel că Elena era cunoscută ca fiind una dintre cele mai cuminţi fete de prin oraş.

„Toată lumea spune de fata mea că are iubit. Da, are un prieten, Marian, şi se înţeleg foarte bine, dar nu e şi iubitul ei. Iubit înseamnă altceva, adică să te gândeşti la măritat sau să te tăvăleşti prin cearşafuri. Or, fata mea nu face aşa ceva. Ea s-a dus la Bucureşti să facă o carieră în muzică, nu pentru sex”, a declarat mama Elenei, potrivit click.ro

Criza a fost amplificată de faptul că Marian s-a arătat deranjat de declaraţia mamei Elenei. Întreg scandalul s-a întâmplat chiar înainte de marea finală de la Eurovision.

Elena Ionescu trăieşte de aproape cinci ani o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Duţă (33 ani), reporter la emisiunea „Neatza”, prezentată de Răzvan şi Dani.

Ediţia de anul acesta a concursului Eurovision s-a desfăşurat la Baku, în Azerbaidjan, după ce Ell & Nikki au câştigat competiţia de anul trecut, cu piesa „Running Scared”.