Scandal sexual în Republica Moldova: Şeful de la Meteo a hărţuit o tânără în biroul său VIDEO

Şeful serviciului hidrometeorologic de stat a fost surprins în ipostaze intime cu o domnişoară. Conform presei, tânăra era hărţuită sexual de către director.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 13:48
Scandal sexual în Republica Moldova: Şeful de la Meteo a hărţuit o tânără în biroul său VIDEO

Confruntat cu imaginile filmate, directorul Ilie Boian a refuzat să facă orice comentariu. Un reporter al unei publicaţii locale i-a spus directorului Ilie Boian că a primit la redacţie o înregistrare cu ceea ce se întâmplase între el şi o tânără pe care a invitat-o în biroul său. Boian a refuzat să facă orice fel de comenmtariu cu privire la ipostazele intime în care apărea cu misterioasa tânără.

Angajatele Serviciului Hidrometeo de Stat l-au recunoscut în imagini pe şeful lor, dar pe tânără nimeni nu a văzut-o vreodată. Totuşi, angajatele s-au arătat surprinse de comportamentul şefului şi au spus că nu ştiu ca Boian să fi făcut aşa ceva vreodată.

„Mie nu mi s-au întâmplat asemenea lucruri, de aceea, nu pot spune nimic despre imaginile video. Dumnealui are o atitudine bună faţă de mine”, a spus una dintre angajate, când a fost întrebată de reporter dacă îl recunoaşte pe Boian în înregistrarea video.

Dacă pentru angajate comportamentul şefului e ceva neobişnuit, pentru oamenii legii nu este nici o noutate. Pe numele lui Ilie Boian există deja două plângeri penale pentru hărţuire sexuală. Dacă va fi găsit vinovat, directorul riscă 3 ani de închisoare.