Scandal pe numele Păunescu. Andreea Bârlea nu a putut face testul ADN

Fiica nelegitimă a lui Adrian Păunescu trebuie să mai aştepte pentru a face testul ADN, aşa cum îşi doreşte şi, dealtfel, a stabilit şi instanţa. Deşi a mers luni la IML, Andreea Bârlea nu a putut face acest test pentru a certifica dacă într-adevăr este fiica marelui poet, din cauză că la IML nu s-a prezentat şi mezina poetului, Ana Maria Păunescu, care trebuia să facă şi ea testul.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 11:18
Scandal pe numele Păunescu. Andreea Bârlea nu a putut face testul ADN

Andreea Bârlea s-a prezentat luni la Institutul de Medicină Legală, dar nu a putut face testul ADN prin care să se ateste dacă este sau nu fiica lui Adrian Păunescu. Motivul a fost legat de absenţa de la IML a fiicei mai mici a poetului, Ana Maria Păunescu, aceasta trebuind să fie şi ea supusă testului.

A fost un singur termen pentru stabilire, nu s-au prezentat nici ei, nici domnul avocat. Cât timp nu mă contestă nimeni, iar Andrei a declarat că acesta este adevarul, înseamna ca au acceptat… Au si spus, noi acceptam adevărul”, a declarat Andreea Bârlea.

Ana Maria mi-a mi-a spus că nu poate veni, am să cer o adeverinţă să arat ca m-am prezentat. Asta e, ce pot să fac eu am venit cu convingerea că el este tatăl meu, Adrian Păunescu este tatăl meu si am venit sa o dovedesc„, a a mai spus Andreea Bârlea, cu lacrimi în ochi.