SCANDAL pe holurile unui liceu. Un elev de clasa a X-a a AMENINŢAT CU UN CUŢIT un coleg de clasă

Doi elevi de clasa a X-a au fost implicaţi într-un scandal, pe holurile unui liceu. Imediat cum s-a sunat de pauză, băieţii au ieşit pe culoarul unităţii de învăţământ unde s-au luat la ceartă. La un momen dat unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a ameninţat pe celălalt.

26 feb. 2013, 10:12
SCANDAL pe holurile unui liceu. Un elev de clasa a X-a a AMENINŢAT CU UN CUŢIT un coleg de clasă

Un incident grav s-a petrecut în Colegiul Anghel Saligny din Baia Mare. Un elev de clasa a X-a şi-a ameninţat cu cuţitul un coleg de clasă în timpul unei dispute.

Potrivit România TV, conducerea şcolii în care s-a produs incidentul şi Inspectoratul Şcolar au demarat o anchetă. Directoarea colegiului a declarat că, cel mai probabil, elevul care şi-a ameninţat colegul va fi mutat disciplinar la o altă unitate de învăţământ. În momentul în care i s-a comunicat elevului că aceasta este măsura care se va lua împotriva lui, băiatul a dispărut de lângă mama lui spunând că nu se va mai întoarce acasă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Maramureş, Cecilia Grozavu, elevul este căutat acum de poliţişti. Ea a mai declarat că agresorul nu a folosit cuţitul, şi doar şi-a ameninţat colegul.

Acest incident vine la o săptămână după ce un elev din Târgovişte a fost  înjunghiat la gât în apropierea Colegiului Economic „Ion Ghica”. Elevul de 15 ani a murit la spital. Suspectul, un băiat de 18 ani, a fost prins şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

 
Şcoala românească s-a transformat într-un adevărat ring de box. Periodic apar cazuri revoltatoare cu elevi bătuţi, înjuraţi, umiliţi de colegii de şcoală. Numai anul trecut s-au înregistrat peste 15.000 de incidente violente în unităţile de învăţământ din România. Vezi oraşele cu cele mai multe cazuri de violenţă VIDEO.