SCANDAL în centrul Capitalei: Executor judecătoresc, luat de ambulanţă după ce fost lovit cu maşina

Scandal-monstru, joi, în centrul Capitalei, la executarea silită a unui bucureştean. Bărbatul a cumpărat două maşini la mâna a doua dintr-un târg auto, iar banca s-a prezentat la uşă pentru a-i ridica maşinile, care se pare că ar fi fost cumpărate de proprietarul iniţial cu un credit bancar, informează România TV. Fiica bărbatului s-a baricadat în maşină pentru a împiedica să fie ridicată şi a accelerat luându-l pe executorul judecătoresc pe capotă. Acesta a fost luat cu ambulanţa.

21 feb. 2013, 09:56
SCANDAL în centrul Capitalei: Executor judecătoresc, luat de ambulanţă după ce fost lovit cu maşina

Remus Dobre din Bucureşti a cumpărat dintr-un târg auto două maşini cu acte în regulă. Bărbatul a înmatriculat maşinile şi a întocmit toate formalităţile. După trei ani, un executor judecătoresc a venit la uşa sa pentru a-i ridica autoturismele deoarece proprietarul iniţial le achiziţionase în leasing şi nu îşi achitase datoriile către bancă. 

Proprietarul susţine că firma de leasing vrea să-i ia maşinile în mod abuziv şi, din cauza întregului scandal, jandarmii şi poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului.

„Mi s-au oferit toate actele în regulă, factura originală, cartea maşinii, chei. Am verificat actele la poliţie şi mi s-a spus că este în regulă”, a declarat Remus Dobre la România TV.

De ce să-mi ia bunul meu pentru care am muncit. De ce nu m-au înştiinţat de la bancă, de la poliţie?”, se întreabă bucureşteanul neputincios.

Fiica bărbatului s-a baricadat în maşină pentru a nu fi ridicată. Fata a accelerat şi a încercat să fugă cu maşina, lovindu-l pe reprezentantul băncii.

O ambulanţă a venit la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor angajatului de la bancă. 

Fata, proprietara uneia dintre maşini, a fugit de la faţa locului şi este dată acum în urmărire.

Singura soluţie pe care Remus Dobre o are este să-l convingă pe fostul proprietar al maşinilor să-şi achite datoriile la bancă.