Scandal monstru în jurul lui CRBL, din cauza unei fotografii obscene cu Coloana Infinitului

CRBL şi-a pus pe toată lumea în cap după ce a postat pe Facebook o fotografie cu tentă obscenă cu Coloana Infinitului. După ce gluma l-a aruncat în mijlocul unui scandal neaşteptat, CRBL şi-a cerut scuze pentru gestul său.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 15:50
Scandal monstru în jurul lui CRBL, din cauza unei fotografii obscene cu Coloana Infinitului

O glumă care s-a vrut a fi nevinovată a iscat un scandal monstru în jurul lui CRBL. Cântăreţul a postat pe Facebook o fotografie cu Coloana Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi. Nu ar fi fost nimic ieşit din comun, dacă acesta nu s-ar fi pozat stând pe spate, iar Coloana nu s-ar fi văzut în poză ca şi cum ar fi un penis. Gestul lui CRBL a stârnit revolta locuitorilor din Târgu Jiu şi a mii de români care l-au acuzat că ia în bătaie de joc opera artistului.

Uimit de vâlva pe care a stârnit-o fără să vrea, CRBL şi-a cerut scuze, tot pe Facebook. „Cred că îmi doresc să schimb multe în ţara asta măcar pentru viitorul Alesiei şi departe de mine gândul de a întina numele şi moştenirea lăsată de marele BRÂNCUŞI. Dacă am greşit, sunt şi eu om. S-arunce piatra, cine n-are vină!„, este mesajul postat de cântăreţ.