SCANDAL la înmormântarea lui Florin Cioabă. Fraţii Cioabă, la un pas să se ia la bătaie

Împăratul Iulian a povestit că Daniel, fiul cel mic al regelui Cioabă, a făcut presiuni asupra familiei pentru ca el să fie numit moştenitorul coroanei. Mai mult, dacă lucrurile nu s-ar fi tranşat în favoarea lui, Daniel era pregătit să sară la bătaie, sprijinit de un grup de prieteni, a mai povestit împăratul Iulian pentru România TV.

RomaniaTV.net
24 aug. 2013, 08:14
SCANDAL la înmormântarea lui Florin Cioabă. Fraţii Cioabă, la un pas să se ia la bătaie

Daniel, fiul cel mic al lui Florin Cioabă, a vrut cu orice preţ ca el să fie încoronat ca rege, deşi titlul îi revenea de drept fratelui său mai mare, Dorin.

„Era gata sa se ia la harţă, să se ia la bătaie. (…) Cel mic, e mic , e flusturatic, e cu baruri, toate barurile din Sibiu sunt ale lui şi pe lânga el mai sunt vreo 30-40-50 în gaşcă şi a venit gasca lui să se ia la harţă cu fratele lui, bodyguarzi lui cum s-ar spune”, a povestit „împăratul” Iulian la România TV.

Şi europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a confirmat că Daniel era pregătit să facă orice pentru a intra în posesia coroanei. „S-au certat cei doi fraţii la priveghi. Şi cel mai tânăr dintre el, de care eu nu auzisem i-a spus fratelui mai mare: am să-mi iau singur ceea ce-mi aparţine”, a povestit Vadim Tudor.

Dorin Cioabă a confirmat tensiunea dintre el şi fratele său mai mic şi a explicat, la România TV, ce l-a determinat pe acesta să revendice titlul de rege, în ciuda dorinţei tatălui lor.

„El a fost influenţat, într-un fel sau altul, să solicite aceasta coroană. Să rămână în casa tatălui meu, ca parte din moştenire”, a povestit fiul cel mare al lui Florin Cioabă.

Cel care a ţesut intrigi la curtea regelui Cioabă şi a aprins scandalul dintre fraţi este nimeni altul decât Ninel Poptârcă.

„Domnul Potârcă de mult nu mai e un lider, de mult nu mai reprezintă pe nimeni. Faptul că a trebuit să se deplaseze la Sibiu, a trebuit să ceară aprobare de la procuratură. Am crezut că a venit până acolo pentru tatăl meu, dar a venit să distruga munca tatălui meu şi pentru acest lucru lui şi celorlalţi ar trebui să le fie ruşine. Tata i-a respectat”, a mai spus Dorin Cioabă.

Ninel Potârcă, fost candidat la preşedinţie şi condamnat recent într-un dosar de evaziune, l-a instigat pe fratele cel mic să-l saboteze pe Dorin.

„Nu sunt de acord cu unii care spun ca gata Dorin să ia coroana. Trebuie sa supunem votului. Patrimoniul regal nu trebuie transferat din casa regală într-o altă casă”, a spus Ninel Potârcă. 

Dorin Cioabă spune că tot scandalul încoronării are ca miză compromiterea defunctului Florin Cioabă. „Lucrul acesta s-a întâmplat în ultima seară de priveghi, când anumiţi oameni au încercat să il ridice împotriva mea pe fratele meu”.

Soţia lui Florin Cioabă a fost pusă în situaţia dramatică de a face pace între copiii săi.

„Mama mea a fost foarte supărată. S-a văzut în situaţia în care nu a fost niciodată. Rupta de durere, nu a vrut să ne întristeze nici pe mine, nici pe fratele meu”, a mai povestit Dorin Cioabă.

Văduva lui Florin Cioabă şi-a sfătuit fiul mai mic să renunţe la coroana care nu i se cuvenea, de drept.

Deşi l-a târât în cea mai penibilă situaţie a vieţii sale, Dorin Cioabă îi întinde totuşi o mână fratelui său.

„Să nu ne puneţi în situaţia să discutăm în contradictoriu şi să creem mai multe probleme mamei mele. Îl iubesc pe fratele meu, îl respect şi vreau să lucreze alături de mine”, a mai spus Dorin.