SCANDAL la funeraliile lui Sergiu Nicolaescu. Soţia regizorului, huiduită: „O să arzi în Iad!” VIDEO

Zeci de oameni au venit să-şi ia rămas bun de la Sergiu Nicolaescu. Oamenii erau întristaţi de dispariţia regizorului, aveau ochii în lacrimi, dar mai ales erau revoltaţi de gândul că nu au putut să aprindă o lumânare la căpătâiul lui Sergiu Nicolaescu, pentru că familia a decis să fie incinerat. Soţia lui Sergiu Nicolaescu a fost huiduită de mai mulţi admiratori ai regizorului în timpul funeraliilor.

RomaniaTV.net
05 ian. 2013, 08:54

Decizia soţiei lui Sergiu Nicolaescu de a-l incinera pe regizor după moarte a fost contestată vehement de mai multe voci pe parcursul funeraliilor. La Cercul Militar, unde a fost depus sicriul fostului regizor, sute de oameni veniţi să îi aducă acestuia un ultim omagiu s-au arătat nemulţumiţi de incinerarea sa. În momentul scoaterii acestuia din sediul Cercului Militar, cei mai mulţi au aplaudat, dar au fost şi zeci de oameni care au huiduit şi au strigat „Ruşine!” la vederea văduvei.

„Nu-l ardeţi! Nu merită asta!”, i-au strigat soţiei lui Sergiu Nicolaescu oamenii veniţi, sâmbătă, în faţa Cercului Militar. Şi sora regizorului a fost criticată pentru faptul că a fost de acord cu incinerarea.

„Ele tot în focul Iadului o să ardă. O să le ardă flacăra păgână!”, a spus un alt admirator al regizorului, în timp ce alţii au catalogat incinerarea acestuia drept „o batjocură”.

Văduva regizorului a fost huiduită şi la Crematoriul Vitan Bârzeşti de către cei veniţi să-i spună adio lui Sergiu Nicolaescu. Oamenii au strigat şi aici „Ruşine!” şi au ocărât-o pe Dana Nicolaescu în momentul în care aceasta a părăsit Crematoriul, cu puţin înainte de ora 12.00, ora programată pentru incinerare.

Incinerarea trupului lui Sergiu Nicolaescu a iscat multe polemici. În timp ce unii, în frunte cu reprezentanţii BOR, consideră că incinerarea este un act necreştin şi se opun cu vehemenţă acestui ritual, familia este decisă să îndeplinească dorinţa exprimată de regizor în repetate rânduri. Soţia şi sora lui Sergiu Nicolaescu spun că acesta a dorit să fie ars după moarte, iar o parte din cenuşa sa să fie aruncată în Marea Neagră.

Dana Nicolaescu a fost chiar ameninţată cu moartea de opozanţi ai deciziei privind incinerarea.