SCANDAL la EUROVISION. Luminiţa Anghel ACUZĂ un membru al juriului că l-a FAVORIZAT pe Cezar Ouatu

Finala naţională a concursului Eurovision a adus emoţii foarte mari pentru toţi concurenţii. La final, după ce Cezar a fost ales câştigător, Luminiţa Anghel şi-a exprimat nemulţumirea faţă de Ştefan Naftănăilă, care nu i-a acordat niciun punct şi care, spune ea, a defavorizat-o.

10 mart. 2013, 06:52
SCANDAL la EUROVISION. Luminiţa Anghel ACUZĂ un membru al juriului că l-a FAVORIZAT pe Cezar Ouatu

Sunt foarte dezamăgită! E clar că bătălia se dădea între mine şi Cezar, dar domnul Ştefan Naftănăilă, care mi-a dat nota 0, a făcut acest lucru intenţionat că să mă scoată pe mine din concurs şi să câştige Cezar. Nu se poate ca un artist de live, care a cântat în faţa a 10.000 de oameni şi care a obţinut locul 3 la Eurovision 2005 să primească acum nota 0. Putea să îmi dea 2, 3 sau 4, în niciun caz 0. Să îi fie ruşine pentru nota nesimţită pe care mi-a dat-o„, a declarat Luminiţa Anghel pentru wowbiz.ro.

CITEŞTE ŞI: EUROVISION 2013. Cezar, cu lacrimi în ochi după câştigarea finalei. Vezi ce l-a făcut să plângă

În ciuda notei primite de la Ştefan Naftanailă, Luminiţa Anghel a declarat că nu îi va contesta decizia.

Este inadmisibil ca un om de radio care a fost la aproape toate concursurile Eurovision internaţionale, împreună cu echipa României, să considere că nu merit nici măcar un punct. Este un şoc pentru mine şi pentru toată echipa mea că acest domn a ales să nu-mi acorde nici măcar un punct şi mi-a dat nota 0″, a spus Luminiţa Anghel pentru Mediafax.

Totodată, Liliana Levinţa, PR-ul cântăreţei Luminiţa Anghel şi impresar autorizat, a declarat: „Dacă cineva în România consideră că Luminiţa Anghel este o artistă de nota 0, acel om nu mai are ce căuta niciodată într-un concurs, nici măcar să asculte o melodie pentru că nu se pricepe”.

Nu vom contesta decizia acestui jurat pentru că asta înseamă să fi jurat: să ai o părere personală şi subiectivă. Că ea este de toată jena asta este o altă treabă. Nu avem intenţia să contestăm nimic„, a mai spus Liliana Levinţa.