SCANDAL la American Idol. Mariah Carey, insultată şi ameninţată VIDEO

Starul american Mariah Carey a fost insultată şi jignită în timpul audiţiilor pentru emisiunea-concurs "American Idol", marţi, iar producătorii show-ului au decis să întrerupă filmările din cauza acestei dispute verbale violente.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 14:35
SCANDAL la American Idol. Mariah Carey, insultată şi ameninţată VIDEO

Totul a început după ce Mariah i-a spus colegei sale din juriul emisiunii „American Idol”, cântăreaţa de muzică rap Nicki Minaj, că este o „căţea„. La rândul ei, cântăreaţa americană de muzică rap a ameninţat-o pe Mariah Carey, spunându-i: „Te voi face K.O!„.

Cele două cântăreţe s-au certat violent, în direct, în urma prestaţiei unui concurent înscris în acest show, filmat în oraşul Charlotte din statul Carolina de Nord. Keith Urban, un alt membru al juriului, alături de Randy Jackson, a intervenit pentru a le calma, iar producătorii au decis să suspende audiţiile.

Rivalitatea dintre cele două cântăreţe este deja de notorietate. Mariah Carey, plătită cu 18 milioane de dolari pentru a participa la această emisiune, nu suportă ideea ca tânăra Nicki Minaj să îi facă concurenţă în acest show.

Profitând de acest dezacord, Nicki Minaj i-a spus colegei sale ceea ce crede despre ea: „Dacă ai o problemă, rezolv-o! Păstrează-ţi tâmpeniile pentru tine, nu-mi spune mie din cinci în cinci minute că sunt un gangster!„.

O sursă a declarat pentru site-ul Mouthtoears.com: „Nicki Minaj a plecat de pe platoul de filmare, pentru că Mariah Carey o ironiza tot timpul. Managerul lui Nicki a convins-o să revină pe platou. Dar Mariah a continuat să o ironizeze şi a spus că Nicki este o «căţea», iar atunci ea (Nicki Minaj, n.r.) a început să o înjure”.

În timp ce Keith Urban, aşezat între ele, încerca să calmeze spiritele, cântăreaţa de muzică rap a continuat: „Le-am spus (producătorilor emisiunii, n.r.) că nu am venit aici pentru a suporta aerele de superioritate ale alteţei sale de acolo!„.

Potrivit site-lui TMZ.com, o sursă care a asistat la această scenă susţine că Nicki Minaj a ameninţat-o pe Mariah Carey cu următoarea frază: „Te voi face K.O.!” În înregistrarea video, postată pe site-ul TMZ.com, schimburile violente de replici dintre cele două cântăreţe sunt destul de dificil de înţeles din cauza ritmului rapid de vorbire şi a calităţii slabe a sunetului.

Producătorii emisiunii sunt foarte îngrijoraţi, pentru că nu ştiu dacă cele două cântăreţe vor reuşi să se înţeleagă pentru restul sezonului.

Se spune că Mariah Carey a fost nemulţumită când a aflat că Nicki Minaj va face şi ea parte din juriul emisiunii „American Idol”, considerând că prezenţa ei în juriu va face ca emisiunea să devină „un spectacol cu ciudaţi”.

„Nicki nu este o vedetă suficient de mare pentru a fi numită în juriul emisiunii. Mariah îşi doreşte un juriu luminos, alcătuit din personalităţi constructive, care îi inspiră pe oameni. Nu vrea ca show-ul să devină o emisiune cu ciudaţi„, a spus o sursă din anturajul celebrei cântăreţe americane.

Audiţiile pentru cel de-al 12-lea sezon al emisiunii-concurs „American Idol”, produsă de postul de televiziune Fox, au debutat în luna septembrie, la New York.

Jennifer Lopez şi rockerul Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, au anunţat în luna iulie că părăsesc juriul acestei emisiuni de televiziune, aflată într-o vizibilă pierdere de audienţă în comparaţie cu marea ei rivală, emisiunea „The Voice”, produsă şi difuzată de postul NBC.