Scandal între senzaţionalii micului ecran: Replici dure între Dan Diaconescu şi Cătălin Măruţă VIDEO

Dan Diaconescu şi Cătălin Măruţă îşi aruncă unul altuia cuvinte dure. După ce patronul OTV l-a acuzat pe Măruţă că o copiază pe Simona Gherghe, acesta i-a replicat că NU are dreptul să vorbescă, deoarece NU ştie nimic despre jurnalism.

RomaniaTV.net
26 ian. 2013, 10:33
Scandal între senzaţionalii micului ecran: Replici dure între Dan Diaconescu şi Cătălin Măruţă VIDEO

Scandalul a izbucnit după ce Dan Diaconescu a declarat zilele trecute într-o emisiune TV că Măruţă nu este decât un imitator.

,,Măruţă încearcă să o copieze pe Simona Gherghe, e foarte interesant şi de multe ori reuşeşte, uneori nu reuşeşte”, a declarat Dan Diaconescu.

Enervat, Cătălin Măruţă a luat atitudine pe pagina sa de facebook şi a postat un mesaj prin care îi dă o replică dură patronului OTV-ului.

,,Nu el a inventat divertismentul în România. O fi fost el primul care s-a cerut băgat în tomberon în direct, dar asta nu-i dă dreptul să vorbească cu aroganţă despre oameni care chiar fac jurnalism”, a scris Măruţă pe pagina sa de Facebook.

Cătălin Măruţă şi Simona Gherghe prezintă două emisiuni rivale pe acelaşi tronson orar. Cei doi se bat pe audienţă, dar şi pe invitaţi. De cele mai multe ori, un scandal început la una din cele două emisiuni ia amploare la cealaltă emisiune. Dan Diaconescu a fost primul care a adus scandalul şi tabloidul în televiziune. De câteva zile însă acesta a rămas fără televiziune.