Război C.V.Tudor – Miron Cozma. „Domnul Vadim e un neinsprăvit, un homosexual politic”

Scandal între Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma. Liderul PRM a declarat, la România TV, că Traian Băsescu a apelat la Miron Cozma pentru a înăbuşi protestele din Valea Jiului, promiţându-i la schimb ridicarea interdicţiilor judiciare, plus 20 de locuri la alegerile locale. Miron Cozma dezminte însă spusele lui Vadim şi îl acuză pe europarlamentar că este un "mincinos fără scrupule".

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 21:39
Război C.V.Tudor – Miron Cozma. „Domnul Vadim e un neinsprăvit, un homosexual politic”

„Traian Băsescu este lovit de un atac de panică începând de ieri. El bănuieşte că protestatarii din Valea Jiului, care au depăşit 500 de oameni, vor veni în marş spre Bucureşti şi se vor uni cu protestatarii din Piaţa Universităţii”, a declarat preşedintele PRM pentru România TV.

Vadim Tudor susţine că Băsescu ar fi apelat la serviciile lui Miron Cozma pentru a limita dimensiunile protestului. „Traian Băsescu l-a rugat să se implice şi să vorbească el cu liderii de sindicat şi alte căpetenii ale minerilor pentru a se stinge acest protest. I-a promis că îi va ridica interdicţiile judiciare, i-a mai făgăduit că îi va dărui 20 de locuri eligibile pe listele UNPR la alegerile locale„, a adăugat liderul PRM.

Replica lui Cozma a fost deosebit de virulentă. „Domnul Vadim, nici măcar domn nu este, e un neisprăvit, mincinos, nici nu ştiu cum să-l etichetez (…) Pot să-i spun acestui informator al securităţii, pentru cultura lui generală, e că am angajamentul lui la securitate semnat în 1981. Acest individ este un mincinos fără scrupule, poate unul dintre homosexualii politici ai acestei ţări, care ba s-au dus colo, ba dincolo, exact ca Băsescu„, a spus Cozma, pentru România TV.

Aproximativ 1000 de mineri au protestat marţi în faţa sediului Companiei Naţionale a Huilei din Petroşani. Anterior, mai multe zeci de mineri au refuzat să coboare în subteran. Ei sunt nemulţumiţi de neacordarea unui spor de periculozitate şi alinierea grilei de salarizare.