Un general din MAI, implicat într-un SCANDAL cu un şofer pentru un loc de parcare

Un general în MAI a fost implicat într-un scandal, sâmbătă dimineaţa, cu şoferul unui autoturism de lux în zona Lujerului pentru un loc de parcare. Cei doi bărbaţi au fost duşi la poliţie în urma scandalului, informează România TV.

22 iun. 2013, 05:17
Un general din MAI, implicat într-un SCANDAL cu un şofer pentru un loc de parcare

Dorel Grădinaru, şeful Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul de Interne, şi un alt şofer, conducătorul unei maşini de lux, au fost implicaţi într-un incident pentru un loc de parcare.

Generalul în MAI a povestit, la România TV, că se afla în maşina sa în faţa blocului, în dreptul unei parcări deoarece aştepta pe cineva. În timp ce acesta staţiona, în faţa sa a venit un tânăr la volanului unui autoturism de lux care dorea să parcheze în locul blocat de Dorel Grădinaru. Din cauza faptului că tânărul avea un comportament mai ciudat şi pentru că a adresat cuvinte urâte la adresa generalului, acesta din urmă a sunat la 112 pentru a chema un echipaj de poliţie.

„Azi-dimineaţă (sâmbătă dimineaţă n.r.) la ora 5.30 eram în drum spre serviciu. Am plecat din benzinăria de la mall m-am oprit la ieşire şi a venit un bolid care a intrat pe linia continuă, a intrat pe contrasens şi s-a oprit în faţa mea. Mi-a zis să plec de acolo că e locul lui de parcare. A întors în trombă şi s-a băgat pe locul de parcare. S-a dat jos şi a început să profereze ameninţări la adresa mea, invocând un anume general Oţelea. Că e fiul generalului Oţelea şi că îmi arată el mie cine e el în cartier acolo”, a declarat, la România TV, Dorel Grădinaru.

Generalul în MAI a precizat că nu a existat contact fizic, decât în momentul în care acesta l-a ţinut de mână pe tânăr ca să nu fugă până a ajuns poliţia.

Martorii spun că tănărul e posibil să se fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Mai mult, băiatul a început să plângă atunci când a aflat că vine poliţia.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la secţia 22 de Poliţie pentru audieri, însă niciunul nu a depus plângere.

Citeşte şi Bătaie într-o benzinărie din Piteşti. Mascaţii au venit la faţa locului