Scandal în Suceava: Sute de oameni au vrut să linşeze un şofer, după ce acesta a omorât un bărbat

Scandal cu jandarmi şi mascaţi în cursul noapţii de luni la Gura Humorului în urma unui accident mortal. Aproape 200 de oameni, cei mai mulţi rromi, s-au strâns la locul accidentului şi i-au atacat pe poliţişti cu pietre. Un bărbat de etnie romă a fost accidentat mortal de un tir, iar cunoscuţii victimei au sărit să-l linşeze pe şofer. Soţia bărbatului mort spune că şoferul avea viteză şi că soţul ei a zburat mai mulţi metri.

14 mai 2013, 05:33
Scandal în Suceava: Sute de oameni au vrut să linşeze un şofer, după ce acesta a omorât un bărbat

Accidentul care a avut loc luni noaptea la Gura Humorului s.a soldat cu un mort. Un bărbat de etnie rromă care mergea pe marginea drumului a fost lovit de un tir, iar rudele victimei au sărit să-l linşeze pe şofer. La faţa locului s-au strâns aproape 200 de oameni care i-au atacat cu pietre pe poliţiştii care voiau să facă cercetări. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru calmarea spiritelor, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident grav în Iaşi. Trei persoane au fost rănite VIDEO

Accidentul a avut loc pe DN17 chiar la intrare în oraş, unde un bărbat de etnie rromă a fost accidentat mortal de un tir. Imediat cunoscuţii bărbatului decedat au sărit să îl linşeze pe şofer. Acesta s-a ascuns în cabină până să vină poliţişti. Nici când au venit oamenii legi, spiritele nu s-au calmat. Astfel că au fost chemate forţele de intervenţie rapidă. Poliţiştii au făcut cu greu cercetarea la faţa locului.

Citeşte şi Accident provocat de un şofer băut: Patru persoane au fost rănite

Soţia bărbatului mort spune că şoferul avea viteză şi că soţul ei a fost proiectat într-un şanţ unde a dat cu capul într-o ţeavă. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani era tatăl a 9 copii. Şoferul tirului, în vârstă de 35 de ani, a fost testat cu alcooltestul şi rezultatul a fost negativ.