Scandal în restaurant, cu trupa Phoenix. Solistul formaţiei, la un pas de bătaie cu impresarul VIDEO

Solistul formaţiei Phoenix, Bogdan Munteniţa, şi impresarul Mohi Younes s-au jignit foarte urât într-un restaurant şi chiar au fost la un pas să se ia la bătaie. A trebuit să intervină liderul trupei, Nicu Covaci, pentru a-i despărţi.

25 aug. 2013, 06:13
Scandal în restaurant, cu trupa Phoenix. Solistul formaţiei, la un pas de bătaie cu impresarul VIDEO

Mai mulţi membri ai trupei Phoenix au mers în această săptămână la un restaurant bucureştean, pentru a se relaxa la o bere. La început membrii trupei s-au simţit bine, însă după ce s-au consumat mai multe sticle spiritele s-au încins între cântăreţul Bogdan Munteniţa şi Mohi Younes, cel care i-a fost la un moment dat impresar.

Artistul chiar a trecut la ameninţări, potrivit cancan.ro. „Eu nu vorbeam aici de bătăi. Dacă vrei să te bat, îţi sparg o sticlă în cap sau laptopul. Da?!„, a spus enervat Bogdan Munteniţa, care a trecut apoi la jigniri mai dure. Nicu Covaci şi clăparul trupei au încercat să îi liniştească, dar fără succes.

Scena a fost povestită pentru CanCan de Nicu Covaci, care a declarat: „Şi-au adus aminte de anumite neînţelegeri pe care le-au avut şi au început scandalul. Le-am zis să se potolească, se uita lumea la noi, iar când am văzut că nu o fac, am hotărât să plecăm din restaurant. Până la urmă s-au calmat„.