Scandal în Paradis: Ţânţăreanu se ceartă cu vecinii de conac de la Corbeanca

Nu doar cei care locuiesc la bloc au probleme cu vecinii. Chiar şi miliardarii care locuiesc pe domenii care se întind pe zeci de hectare se ceartă şi ajung să-şi arunce vorbe grele. Este cazul milionarului Cristian Ţânţăreanu care a vorbit la România TV despre problemele sale.

RomaniaTV.net
09 sept. 2012, 10:27
Scandal în Paradis: Ţânţăreanu se ceartă cu vecinii de conac de la Corbeanca

În Paradisul Verde de la Corbeanca liniştea nu-i chiar aşa deplină cum s-ar putea crede. 

Milionarul Cristian Ţânţăreanu are probleme cu vecinii, el spunându-şi oful în direct la România TV. „De data asta se lucrează cu pistoalele pe masă. Vecinul meu cred că a înnebunit de tot. E un tip care umblă cu trafic de influenţă, cu treburi, cu mită la toate ministerele şi eu trebuie să fac publică această situaţie. Lângă nişte sălcii, la marginea lacului, are construite fose septice, iar de la el din curte, le vidanjează şi deversează în lac„, a povestit Ţânţăreanu.

Dar acesta nu este singurul necaz pe care îl are milionarul. „A construit total ilegal, împotriva legilor, două diguri. În spatele unuia a strâns 50.000 de metri cubi de apă, iar acum doi ani, atunci când era în construcţie, a început să cedeze. Dacă nu îl stăpâneam, ne punea în pericol vieţile, proprietăţile, putea să iasă dezastru. Şi tot el ne dă în judecată pe mine şi Agenţia Naţională de Piscicultură„, a mai spus omul de afaceri.