Scandal în familia Patriarhului României. Sora PF Daniel acuză că i-a fost sechestrată fiica

Scandal în familia Patriarhului. Sora PreaFericitului Daniel o acuză pe directoarea Fundaţiei Omenia că i-a căsătorit fata cu forţa, iar acum aceasta este sechestrată în casă de soţ. Nepoata patriarhului, Stela Maria Vişan Ciobotea, femeie cu handicap de grad şase, a fost convinsă de şefa fundaţiei "Omenia", Minodora Ilie, că este perfect sănătoasă. A fost încurajată să se mărite şi să facă un copil, potrivit evz.ro. De cealaltă parte, directoarea fundaţiei spune că doar a ajutat-o pe fată.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 05:31
Scandal în familia Patriarhului României. Sora PF Daniel acuză că i-a fost sechestrată fiica

O poveste halucinantă, parcă desprinsă din scenariile fantastice de la Hollywood, se petrece, de data aceasta în viaţa cât se poate de reală a familiei Patriarhului României, Prea Fericitul Daniel. Nepoata patriarhului, Stela, a fost căsătorită cu forţa, iar acum este ţinută sechestrată într-un apartament dărăpănat din cartierul „Ţigănie”, din satul argeşean Coteşti.

Pentru ca trauma femeii de 35 de ani, care suferă de o boală cruntă, care afectează creierul, să fie completă, ea a dat naştere unei fetiţe, acum de trei luni, copil conceput cu actualul ei soţ, Constantin Ispas.

Drama femeii a început în urmă cu mulţi ani, când era în clasa I. Atunci, mama Stelei, sora Patriarhului, Floare Vişan Ciobotea, şi-a dat seama că ceva nu este în regulă cu fiica lor. A dus-o la medic, iar diagnosticul a fost: degenerescenţă hepato-lenticulară. Teribila boală este una fără leac şi, în timp, afectează toate organele, inclusiv creierul, bolnava nemaiavând un discernământ.