Scandal în familia Mădălinei Manole. Tatăl artistei îi cere ginerelui să facă testul de paternitate

La aproape trei ani de la moartea Mădălinei Manole, în familie încă nu este linişte. Tatăl artistei, Ion Manole, îi cere lui Petru Mircea să facă testul ADN. Doborât de suferinţă că nu se poate bucura de nepot, el susţine că acesta ar fi de fapt rodul iubirii dintre fiica sa şi primul soţ, Şerban Georgescu.

14 mart. 2013, 21:48
Scandal în familia Mădălinei Manole. Tatăl artistei îi cere ginerelui să facă testul de paternitate

Tatăl Mădălinei Manole cere un test ADN pentru a afla cine este cu adevărat tatăl nepotului său. Ion Manole nu este convins nici acum că micuţul este cu adevărat fiul lui Petru Mircea, mai ales că artista a încercat procedura de fertilizare in vitro şi cu primul ei soţ, Şerban Georgescu.

„Ştiu că fata mea a fost la clinica Sabyc. A fost şi cu Georgescu la profesorul Bogdan Marinescu. Dânsul poate fi întrebat dacă este adevărat sau nu. Eu aşa ştiu, aşa ştiu de la fata mea, şi că, bineînţeles nu a reuşit. Prima tentativă cu Şerban nu a reuşit”, a declarat Ion Manole.

Petru junior a apărut pentru prima dată în public acum câteva zile, iar lumea a speculat imediat că micuţul seamănă foarte mult cu primul soţ al Mădălinei Manole, Şerban Georgescu.

„Vom trece prin viaţă împreună. Aşa cum trebuia să trecem trei. Vom trece doar noi. Am intrat în rol. Ăsta e rolul vieţii, suntem nedespărţiţi”, a declarat Petru Mircea.

Speculaţiile au pornit după ce s-a aflat că Petru Mircea şi Mădălina au conceput copilul artificial, cu ajutorul unor medici de la o clinică de fertilizare. „Este copilaşul nostru, pe care ni l-am dorit noi. Din cauza unor probleme de sănătate am făcut toate eforturile pentru a ajunge la acest rezultat. Este gena noastră, copilul nostru”, a declarat Petru Mircea.

Mădălina Manole s-a sinucis în 2010, pe 14 iulie, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani.