SCANDAL în direct. Vadim Tudor, către Miron Cozma: Derbedeu dracului, te-am scos din puşcărie VIDEO

Corneliu Vadin Tudor s-a luat la ceartă cu Miron Cozma în timpul unei emisiuni la România TV. Totul a pornit de la faptul că Miron Cozma a declarat că Vadim Tudor vorbeşte în numele unui partid al cărui preşedinte nu mai este. Vadim l-a trimis la muncă pe Cozma, iar acesta l-a acuzat pe europarlamentar de furt.

27 iun. 2013, 07:39
SCANDAL în direct. Vadim Tudor, către Miron Cozma: Derbedeu dracului, te-am scos din puşcărie VIDEO

S-au folosit cuvinte grele joi seară într-o ediţie specială la România TV între europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma. Cearta între cei doi a pornit de la faptul că Miron Cozma a spus că Vadim Tudor nu mai este preşedintele Partidului România Mare.

„La ora aceasta nu mai este preşedintele partidului de care vorbeşte”,  a spus Miron Cozma. A fost momentul în care europarlamentarul, care se afla la telefon, a luat foc.

„De unde ştii tu mă derbedeul dracului că nu mai sunt preşedinte. Te-am scos din puşcărie, am făcut un protest internaţional pentru tine mă”, i-a replicat Corneliu Vadim Tudor.

„Pe mine m-ai ţinut în puşcărie şi mi-ai furat 400.000 de dolari împreună cu avocatul Viorel Dumitrescu de la sindicat, care trebuia să meargă la familie. Ai minţit ţara asta…”, l-a acuzat Miron Cozma.

Europarlamentarul l-a trimis la muncă pe Miron Cozma. „Du-te mă şi munceşte. Din ce trăieşti măi băiete, mă judeci tu pe mine. Câte clase ai tu ma, idiotule”, a mai spus Vorneliu Vadim Tudor. Pe finalul discuţiei fostul lider al minerilor s-a enervat şi el. „Bă, vorbeşte frumos că nu ne-am tras de brăcinari, vorbeşte aşa cu cine vrei tu. Cu ăia de la tine din partid. Nu ţi-e ruşine nesimţitule”, a spus nervos Miron Cozma.