Scandal după semifinalele EUROVISION. Luminiţa Anghel, acuzată că a SABOTAT alţi concurenţi

Luminiţa Anghel s-a calificat în finala selecţiei naţionale pentru Eurovision, dar s-a trezit în mijlocul unui scandal la puţin timp după încheierea semifinalelor. Ea este acuzată că şi-a sabotat rivalii în timpul repetiţiilor.

26 feb. 2013, 06:55

Niciun Eurovision fără scandal pentru România.Luminiţa Anghel este acuzată de Tammy, o altă concurentă, că ea şi echipa ei au făcut gălăgie în timpul repetiţiilor, motiv pentru care ea nu şi-a putut regla sunetul, ceea ce i-a creat mari probleme în timpul concursului.

Echipa Luminiţei n-a avut respect faţă de ceilalţi concurenţi, la repetiţii. În timp ce eu eram pe scenă şi încercam să îmi reglez sunetul, ei făceau gălăgie, râdeau şi nu mai auzeam nimic. Aşa se întâmplă de fiecare dată, persoanele mai cunoscute îşi dau aere„, a declarat Tammy, pentru Cancan.

Un alt concurent nemulţumit este Liviu Guţă, care a fost foarte supărat după ce a fost eliminat în semifinală. El şi-a înecat amarul într-un club, unde a băut până la cinci dimineaţa alături de Pepe şi de fratele acestuia.