Şase tinere şi o frumoasă VEDETĂ şi-au fotografiat fundurile NEBRONZATE, renunţând la bikini FOTO

O frumoasă vedetă din Marea Britanie şi-a dat chiloţii jos în faţa camerei, alături de şase dintre prietenele sale, în timp ce se afla în vacanţă. Ulterior, tinerele au făcut şi o fotografie din profil, amuzate de pozna făcută.

13 mai 2013, 07:56

Brooke Vincent, o cunoscută vedetă TV în vârstă de 20 de ani din Marea Britanie a ales un mod amuzant de a face o fotografie de grup alături de şase dintre prietenele sale, potrivit The Sun.

Citeşte şi Declaraţia unei focoase vedete: Mănânc ca un BĂRBAT, dar nu mă îngraş. Mi se măresc doar SÂNII FOTO

În timp ce se afla în vacanţă, în cursul săptămânii trecute, tinerele au ales să se fotografieze într-un mod memorabil, cu bikini daţi jos şi cu fundul la vedere. Ulterior, pentru a-şi arăta identitatea, ele au făcut o a doua fotografie, în care râdeau de situaţie.

Plecate în Tenerife pentru câteva zile, fetele au postat pe conturile de Twitter fotografii în care erau surprinse distrându-se pe plajă sau în cluburi, fără iubiţi. Actriţa, care joacă rolul unei lesbiane într-un cunoscut serial britanic, nu a putut să petreacă mai mult de câteva zile, după ce a fost nevoită să se întoarcă acasă.

Citeşte şi Cum şi-a ÎNCINS o vedetă fanii într-o zi fierbinte: Un fund BOMBAT, bikini minusculi şi un PISTOL

„În sfârşit acasă. Au fost câteva zile incredibile. Mă duc acasă să stau în pat să recuperez somnul”, a spus ea pe contul de Twitter.