Sărbătoare în Marea Britanie. „Bebeluşul regal” s-a născut

Presa din Marea Britanie anunţă cu litere de-o şchioapă că bebeluşul prinţului William şi al lui Kate Middleton s-a născut. Ducesa de Cambridge a fost internată în spital luni dimineaţă, după ce a intrat în travaliu.

RomaniaTV.net
22 iul. 2013, 06:57
Sărbătoare în Marea Britanie. „Bebeluşul regal” s-a născut

Kate Middleton a adus pe lume un băieţel, luni, la spitalul St. Mary. Ducesa a fost internată luni dimineaţă, după ce a intrat în travaliu.

Cel mai nou membru al familiei regale din Marea Britanie a venit pe lume la acelaşi spital la care prinţesa Diana i-a născut pe fiii ei, William şi Henry.

30 de lucruri mai puţin cunoscute despre viitorul bebeluş regal al prinţului William şi ducesei Kate

CITEŞTE ŞI: Cum se va schimba viaţa lui Kate Middleton şi a Prinţului William după naşterea bebeluşului regal

Prinţul William este şi el prezent la spital şi a aşteptat cu nerăbdare venirea pe lume a primului său născut.

Aripa Lindo Wing de la St Mary’s Hospital este o unitate de excepţie. Potrivit E! News, Kate va fi tratată regeşte, cum altfel, în spital.

CITEŞTE ŞI: Revoluţie în baby-sitting la Palatul regal: Cum va fi crescut viitorul copil al lui Kate şi William

Naşterea copilului lui William şi Kate a fost fără îndoială cel mai aşteptat eveniment al lunii în Marea Britanie. Jurnaliştii s-au adunat în faţa maternităţii unde va naşte Kate încă de la începutul lunii, casele de pariuri au organizat concursuri privind sexul sau numele copilului, iar graficienii s-au înghesuit să realizeze portrete ipotetice ale viitorului moştenitor al tronului Marii Britanii.

CITEŞTE ŞI: Principii Dracula se înrudesc cu viitorul „bebeluş regal” al Marii Britanii

Copilul lui William şi Kate va fi al treilea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţii Charles şi William, şi se aşteaptă să devină, în cele din urmă, rege sau regină. Echipa medicală va fi condusă de ginecologul dr. Marcus Setchell.

Informaţii inedite despre BEBELUŞUL REGAL: Când va ajunge pe tron, va conduce 2 MILIARDE de oameni

CITEŞTE ŞI: Cum a evoluat Kate Middleton de-a lungul sarcinii GALERIE FOTO

Pe lângă zecile de camere de luat vederi şi reporteri din toată lumea, care aşteaptă cu sufletul la gură naşterea bebluşului regal, la spitalul unde ducesa Kate urmează să dea naştere celui mai tânăr membru al familiei regale britanice şi-au făcut apariţia şi mai mulţi britanici entuziasmaţi de venirea pe lume a copilului prinţului William.