Şahtiorul lui Lucescu a marcat cel mai ruşinos gol văzut vreodată în Liga Campionilor VIDEO

La o banală minge de arbitru, în urma căreia danezii de la Nordsjælland ar fi trebuit să iniţieze o acţiune de atac, atacantul Luiz Adriano, de la Şahtior Doneţk, le-a furat balonul şi a marcat. Acţiunea este cu atât mai scandaloasă cu cât s-a petrecut la un meci din Liga Campionilor.

RomaniaTV.net
21 nov. 2012, 07:14
Şahtiorul lui Lucescu a marcat cel mai ruşinos gol văzut vreodată în Liga Campionilor VIDEO

Şahtior Doneţk a câştigat cu 5-2 în Danemarca, pe terenul lui Nordsjælland, şi s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, însă golul al doilea al trupei antrenate de Mircea Lucescu va rămâne pentru mult timp în amintirea microbiştilor. Asta din cauza lipsei de fair play de care a dat dovadă unul dintre jucătorii grupării ucrainene, inadmisibilă la un asemenea nivel al fotbalului.

La o banală minge de arbitru, Willian a trimis balonul în terenul advers, pentru ca danezii să reia jocul, însă Luiz Adriano a sprintat spre minge, a pornit într-o cursă solitară cu mingea la picior şi a marcat, spre stupefacţia generală. Şahtior le-a permis totuşi danezilor să înscrie, însă după patru minute, pentru că acţiunea imediat următoare a fost blocată de fundaşul Stepanenko, acesta blocând un atacant al gazdelor, în timp ce ceilalţi fotbalişti ucraineni stăteau imobili şi aşteptau ca danezul să marcheze.

După partidă, Mircea Lucescu a declarat: „Îmi cer scuze pentru gol! Am vorbit cu Luiz Adriano şi mi-a spus că, fiind atacant, a avut instinctul natural de a înscrie„.


szólj hozzá: NorSha11Ad