S-au stabilit posibilii adversari ai Stelei, în play-off-ul Ligii Campionilor. Vezi numele lor

Vineri, la ora 12.45, va avea loc tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor, ultimul test înaintea fazei grupelor. Campioana României, Steaua, se află în urna capilor de serie, alături de FC Basel, Celtic Glasgow, Viktoria Plzen şi Dinamo Zagreb şi ar putea întâlni campioanele Austriei, Poloniei, Sloveniei, Bulgariei şi Kazahstanului.

07 aug. 2013, 20:44
S-au stabilit posibilii adversari ai Stelei, în play-off-ul Ligii Campionilor. Vezi numele lor

Laurenţiu Reghecampf vrea ca Steaua să-i întâlnească pe bulgarii de la Ludogoreţ Razgrad în play-off-ul Ligii Campionilor, iar managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, şi-ar dori ca adversară formaţia kazahă Şahtior Karaganda.

Pe lângă aceste două potenţiale adversare, în urma meciurilor de miercuri din turul trei preliminar al Ligii Campionilor s-au stabilit şi celelalte trei posibile adversare ale campioanei României. Astfel, Steaua s-ar mai putea întâlni cu Austria Viena, Legia Varşovia şi Maribor (Slovenia). Tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc vineri, la ora 12.45, iar Steaua este cap de serie, alături de FC Basel, Celtic Glasgow, Viktoria Plzen şi Dinamo Zagreb.

Dintre cele cinci potenţiale adevrsare ale Stelei, Austria Viena este echipa cu cel mai mare coeficient UEFA. În turul anterior, austriecii, în rândurile cărora evoluează fostul fotbalist al Timişoarei, Dare Vrsic, au trecut de islandezii de la Hafnarfjordur cu scorul general de 1-0.

A doua ca valoare este Legia Varşovia, care i-a eliminat în acest sezon pe galezii de la The New Saints (scor general 4-1) şi norvegienii de la Molde (1-1, polonezii s-au calificat graţie golului marcat în deplasare).

Maribor i-a eliminat cu scorul general de 2-0 pe maltezii de la Birkirkara şi 1-1 (s-au calificat graţie golului marcat în deplasare) pe ciprioţii de la APOEL Limassol, iar Ludogoreţ Razgrad a eliminat cu 4-2 pe Slovan Bratislava şi 3-1 pe Partizan Belgrad.

Echipa pe care şi-ar dori-o Meme Stoica, Şahtior Karaganda, campioana Kazahstanului, a produs surpriza verii, eliminând-o cu scorul general de 2-0 pe campioana Belarusului, BATE Borisov, iar în turul trei preliminar al Ligii Campionilor i.a eliminat pe albanezii de la Skenderbeu Korce, cu scorul general de 5-3.