S-au bătut pe stradă şi au continuat altercaţia la spital, unde au devastat sala de aşteptare

Doi tineri din municipiul Sibiu care s-au bătut, luni, pe o stradă din oraş, fiind transportaţi cu leziuni la Unitatea de Primiri Urgenţă, unde au continuat să aibă un comportament agresiv, lovind geamurile cu pumnii şi aruncând un cărucior cu rotile, sunt audiaţi de poliţişti, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
15 iul. 2013, 14:46
S-au bătut pe stradă şi au continuat altercaţia la spital, unde au devastat sala de aşteptare

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că doi tineri implicaţi într-o altercaţie pe stradă, care a continuat şi la UPU, unde au fost transportaţi cu ambulaneţele din cauza unor leziuni, sunt audiaţi de oamenii legii.

„Cei doi s-au bătut în municipiul Sibiu, în zona străzilor Calea Dumbrăvii – Siretului şi s-a solicitat o Ambulanţă, pentru că aveau leziuni. Au fost transportaţi la spital (Spitalul Judeţean Sibiu – n.r), unde au continuat altercaţia. S-a solicitat un echipaj de Poliţie, care i-a luat de la spital şi i-a transportat la Poliţie”, a declarat Luciana Balteş.

Potrivit acesteia, cei doi, în vârstă de 21 şi 25 de ani, sunt din municipiul Sibiu şi nu fac parte din vreo grupare infracţională cunoscută.

„Cei doi sunt audiaţi de către colegii de la Investigaţii Criminale, care vor stabili încadrarea juridică a faptei”, a mai declarat Luciana Balteş.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat că cei doi au avut un comportament agresiv, fără însă a brusca personalul de serviciu.

„Cele două persoane au avut o altercaţie într-un loc public din municipiul Sibiu şi au fost transportate la spital de un echipaj SMURD. Încă de la sosire au avut un comportament agresiv şi limbaj violent. Cei doi au dat cu pumnii în geamurile din Unitatea Primiri Urgenţe şi au aruncat cu un cărucior cu rotile, folosit la transportul pacienţilor. Nu au existat persoane agresate de către aceştia şi nici nu au fost produse pagube materiale”, a declarat Decebal Todăriţă.

Potrivit acestuia, cei doi nu au putut fi consultaţi de medicii de la Urgenţă, înainte de a fi preluaţi de echipajul de Poliţie, însă aveau doar escoriaţii şi contuzii minore.