S-a încheiat epoca Mourinho, pe Bernabeu. Momente memorabile cu The Special One VIDEO

La un an după ce Jose Mourinho a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid până în 2016, preşedintele madrilenilor a anunţat luni despărţirea de antrenorul lusitan. Cu portughezul pe bancp, Real a câştigat trei trofee, însă portughezul s-a făcut remarcat şi printr-o serie de alte momente.

21 mai 2013, 07:22
S-a încheiat epoca Mourinho, pe Bernabeu. Momente memorabile cu The Special One VIDEO

După trei ani petrecuţi la Madrid a sosit momentul inevitabilei despărţiri între Jose Mourinho şi Real. Florentino Perez a anunţat luni că lusitanul nu va mai antrena pe Los Blancos şi în sezonul viitor.

În mandatul său pe Santiago Bernabeu, Mourinho a câştigat un titlu de campion al Spaniei (2012), o Cupă a Regelui (2011) şi Supercupa Spaniei (2012), dar s-a făcut remarcat şi printr-o serie de controverse, precum scoaterea din primul 11 a căpitanului naţionalei Spaniei, Iker Casillas, un simbol al Realului.

Au existat însă şi destule momente amuzante sau care vor rămâne ca amintire de neşters a trecerii lusitanului pe la Madrid. Iată câteva dintre aceste momente memorabile:

Celebrarea în genunchi a golului marcat de Cristiano Ronaldo, în poarta lui Manchester City

Poveste extrem de amuzantă despre Mario Balotelli

Jose Mourinho făcând glume cu şeful securităţii de la Real Madrid

Socotelile lui Mourinho. Cu 18 antrenori, în 21 de ani, real a jucat cinci semifinale de Liga Campionilor. Cu Jose Mourinho a jucat trei semifinale în trei ani.

Jose Mourinho şi copiii