S-a finalizat divorţul dintre Tom Cruise şi Katie Holmes

Cei doi actori au ajuns la un acord privind separarea lor după numai două săptămâni, însă divorţul a fost finalizat oficial luni, când un judecător din New York a semnat actul de divorţ, potrivit unor acte prezentate de E! News.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 08:19
S-a finalizat divorţul dintre Tom Cruise şi Katie Holmes

În urmă cu o lună, cei doi actori au dat o declaraţie comună, spunând că: „O să lucrăm împreună ca părinți pentru a realiza ceea ce este mai bun pentru fiica noastră Suri. Vrem să păstrăm aspectele care privesc familia noastră private și să exprimăm respectul nostru pentru angajamentul reciproc şi să susţinem rolul de părinte al celuilalt”.

Nu se știe cum averea cuplului, în valoare de aproximativ 275 milioane dolari, a fost divizată, scrie dailymail.co.uk.

În ceea ce privește contractul prenuptial, termenii erau clari: Katie Holmes primea 3 milioane de dolari pentru fiecare an în care ei erau căsătoriţi până la un maxim de 33 de milioane de dolari după 11 ani de căsătorie şi, de asemenea, primea şi proprietăţi. În cazul în care căsătoria ar fi durat mai mult de 11 de ani, Holmes ar fi primit jumătate din averea lui Tom Cruise, de 250 milioane de dolari.

Conform contractului prenupţial, având în vedere că a depus cererea de divorţ după mai puţin de 6 ani, Katie Holmes ar trebui să primească 15 milioane de dolari plus o casă pentru ea şi Suri.

În iulie, site-ul TMZ.com, specializat în postarea de informaţii despre celebrităţi, anunţa că acordul de divorţ, care este „extrem de complicat”, a încredinţat actriţei Katie Holmes custodia principală asupra micuţei Suri, în timp ce Tom Cruise va beneficia de un drept de vizită. Acordul include totodată şi restricţii, în cazul în care fiica cuplului va fi iniţiată în chestiuni religioase, inclusiv în scientologie.

Tom Cruise şi Katie Holmes s-au căsătorit într-un castel italian în 2006. Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divorţ. Actorul a fost căsătorit în trecut cu actriţele Mimi Rogers (1987-1990) şi Nicole Kidman (1990 – 2001). Cu cea din urmă, Cruise a adoptat doi copii – Isabella (19 ani) şi Connor (17 ani).