S-a elucidat misterul! Află de ce îl doare spatele pe Vladimir Putin

Vladimir Putin are probleme cu spatele din cauza unei accidentări suferite la judo. Dezvăluirea a fost făcută de şeful statului Belarus, Alexandr Lukaşenko.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 06:46
S-a elucidat misterul! Află de ce îl doare spatele pe Vladimir Putin

Alexandr Lukaşenko ar fi trebuit să aibă o întâlnire cu Putin pentru o partidă de hochei însă Kremlinul a amânat meciul, din cauza problemeleor medicale ale ţarului.

Lukaşenko spune că l-a sfătuit pe omologul lui rus să se lase de sporturile periculoase. Putin practică artele marţiale de mulţi ani şi are centura neagră la Judo.

În luna septembrie, liderul de la Moscova a apărut la summitul APEC de la Vladivostock, şchiopătând. De atunci, întreaga presă internaţională se întreabă ce a păţit – însă Putin nu a dat nicio explicaţie. Kremlinul a precizat că a fost vorba de o accidentare sportivă- dar nu a oferit alte detalii.

„Lui Putin îi plac luptele. Încă se antrenează în mod regulat. I-am spus că n-ar mai trebui să facă asta la vârsta lui. L-am întrebat: ,,Ce vrei, să te apuci de lupte profesioniste?” Dar el mi-a spus că îi plac artele marţiale. Aşa că participa la o luptă, şi-a ridicat adversarul ca să-l trântească la podea şi şi-a sucit coloana”, a declarat şeful statului Belarus, Alexandr Lukaşenko.