S-a dus la şcoală, dar a fost găsit în şanţ aproape în comă alcoolică VIDEO

Un elev de clasa a şaptea din comuna Mereni, judeţul Constanţa, a fost găsit aproape în comă alcoolică într-un şanţ din apropierea şcolii, informează România TV. Copilul a fost dus cu un echipaj SMURD la spital.

21 apr. 2013, 08:44
S-a dus la şcoală, dar a fost găsit în şanţ aproape în comă alcoolică VIDEO

Băiatul s-a dus la şcoală sâmbătă ca să recupereze liberele pentru sărbătorile de Paşte. După orele de curs, copilul a fost găsit de câţiva localnici, prăbuşit într-un şanţ din apropierea şcolii. Oamenii au chemat salvarea şi i-au anunţat pe părinţi.

„Mi-a zis că ar fi băut cu al lui Pastramă din Mereni. Al meu era cuminte băiatul ăsta. Spune că ar fi şi lovit, să fi băut, să îl fi bătut cineva”, a spus tatăl elevului.

Cei care l-au găsit spun că era aproape în comă alcoolică.

Am preluat un pacient, copil de 14 ani, de la un echipaj de tip B. Copilul era confuz, cu escoriaţie la nivelul feţei, răspundea la stimuli dureroşi şi verbali, echilibrat hemodinamic şi respirator. Am înţeles de la asistenta de pe ambulanţă că prietenii de acolo au spus că a consumat alcool„, a declarat Andreea Raznovan, medic SMURD.

Elevul a rămas internat pentru observaţii medicale. Incidentul este cercetat de poliţişti, dar şi de inspectorii şcolari care vor stabili dacă elevii au consumat alcool în timpul orelor de curs.