S-a dus la medic cu o BANALĂ durere de burtă, dar a plecat din spital cu viaţa schimbată RADICAL

O femeie în vârstă de 41 de ani a ajuns la spital cu dureri puternice de stomac, însă după ce a fost consultată de medici a primit o veste absolut uluitoare: era însărcinată şi urma să nască în cel mult două luni.

RomaniaTV.net
29 iul. 2013, 16:30

Amanda Ross, în vârstă de 41 de ani, are o poveste pe cât de ciudată, pe atât de frumoasă. Femeia se afla la cumpărături împreună cu partenerul ei când a început să simtă crampe puternice şi foarte dureroase în abdomen. Primul său gând a fost că de vină erau balonarea şi constipaţia, astfel că a mers la medic pentru un consult. Trimisă ecograf, Amanda a avut parte de surpriza vieţii ei când medicul i-a spus că era însărcinată în şapte sau opt luni.

CITEŞTE ŞI: A aflat în timpul travaliului că e însărcinată. Povestea INCREDIBILĂ a unei tinere

Fericită şi uluită în egală măsură, Amanda a fost trimisă acasă cu tratament pentru problemele la stomac, dar după câteva ore, în timpul nopţii, a intrat în travaliu şi, ajunsă la spital, a născut la nici 15 ore de când aflase că avea să fie mamă.

Amanda a adus pe lume o fetiţă, care a primit numele Chloe.

CITEŞTE ŞI: TERIFIANT. Ce au văzut medicii în burta unei gravide, la ecograf FOTO

„Primul gând când mi-au spus că sunt însărcinată a fost unul de teamă uriaşă. Mi-am spus că în urmă cu 10 ani aş fi putut fi mamă, dar după 40 de ani nici nu concepeam aşa ceva. A fost un şoc, mai ales că nu a existat niciun indiciu că aş fi putut fi însărcinată. Nu am avut pofte, nu am simţit copilul mişcând, nu am avut greţuri.

Partenerul Amandei, Paul, are 53 de ani şi mai are un fiu şi o fiică dintr-un mariaj eşuat: Andrew (34 de ani) şi Jessica (32).