Ruşii, salvaţi de extratereştri? Meteoritul din Siberia, distrus de un OZN, potrivit unei noi teorii

O nouă teorie, care pare că ţine mai mult de domeniul SF, a fost avansată în cazul meteoritului dezintegrat deasupra munţilor Ural. După analizarea unor noi imagini cu meteoritul care a căzut în Rusia au apărut voci care susţin că asteroidul ar fi explodat după ce a fost lovit de un OZN, efectele prăbuşirii sale fiind, astfel, limitate.

RomaniaTV.net
01 mart. 2013, 10:50
Ruşii, salvaţi de extratereştri? Meteoritul din Siberia, distrus de un OZN, potrivit unei noi teorii

Mai mulţi pasionaţi de teoriile despre extratereştri au ajuns la concluzia că meteoritul care s-a prăbuşit în Rusia în urmă cu două săptămâni ar fi fost lovit de un obiect zburător neidentificat după intrarea sa în atmosferă, lucru bizar, în condiţiile în care nu au existat informaţii privind lansarea vreunei rachete pentru distrugerea corpului ceresc.

Teoria a fost lansată după analiza mai multor imagini cu meteoritul, pe care se poate vedea cum corpul ceresc intră în coliziune cu un OZN.

Acum, ruşii cred că extratereştrii au fost cei care i-au salvat de meteoritul care a explodat în atmosferă pe 15 februarie, cu o forţă similară cu cea a 30 de bombe nucleare precum cea de la Hiroshima. Oraşul Celiabinsk a fost grav avariat în urma căderii mai multor fragmente de meteorit şi aproximativ 1.200 de oameni au fost răniţi.