Rugăciuni pentru Gigi Becali. Vezi ce spune mama finanţatorului Stelei despre condamnare VIDEO

Rudele lui Gigi Becali au petrecut prima duminică fără capul familiei. Mama omului de afaceri a mers dimineaţă împreună cu familia la biserica din Pipera. După bunul obicei al latifundiarului, un membru al familiei a aruncat cu bani, iar câţiva romi s-au luat la bătaie.

RomaniaTV.net
26 mai 2013, 11:48
Rugăciuni pentru Gigi Becali. Vezi ce spune mama finanţatorului Stelei despre condamnare VIDEO

Cu mic, cu mare, familia lui Gigi Becali a mers duminică la biserica din Pipera, respectând îndemnul omului de afaceri, pe care li l-a dat chiar înainte de a fi încarcerat. Mama latifundiarului, cele trei fete și mai multe rude au mers la slujba de duminică, singura care a lipsit fiind Luminița, soția lui Gigi Becali. Mama lui Becali spune că fiul ei este nevinovat și că suferă în închisoare.

„E nevinovat, atât a ajutat ca să sufere și bandiții sunt liberi”, a spus, plină de amărăciune, mama lui Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI: Gigi Becali cere întreruperea detenţiei pentru că e singurul întreţinător al familiei

Latifundiarul a fost pomenit la slujbă, iar preoţii s-au rugat pentru o minune, ca Gigi Becali să fie eliberat cât mai curând: „Este fiul duhovnicesc al bisericii noastre, sponsorul bisericii noastre, era prezent în fiecare duminică şi prin arestarea lui nu numai familia s-a întristat, ci întrega comunitate. Ne-am rugat pentru Gigi şi ne rugăm în continuare că poate bunul Dumnezeu face să fie eliberat. Eu am încredere în Dumnezeu că va face o minune şi cât de curând va fi în mijlocul nostru”, a spus preotul Bogdan, de la bisrica din Pipera.

În timp ce familia lui Gigi Becali a mers la biserica din Pipera, latifundiarul a fost la cea din Penitenciarul Rahova, unde slujba a fost ţinută chiar de presfinţitul Varsanufie, al doilea om în rang după patriahul Daniel în Biserica Ortodoxă Română.