Rudel Obreja: Glen Johnson a fost cel mai dificil adversar pentru Lucian Bute

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins la puncte pe jamaicanul Glen Johnson şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, duminică dimineaţă, în cadrul unei gale la Quebec, la care au asistat 15.000 de persoane

RomaniaTV.net
06 nov. 2011, 06:28
Rudel Obreja: Glen Johnson a fost cel mai dificil adversar pentru Lucian Bute

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, duminică dimineaţă, la postul de televiziune The Money Channel, că Glen Johnson a fost cel mai dificil adversar pe care l-a întâlnit până acum Lucian Bute.

„A fost un meci de mare tensiune, un meci foarte tacticizat. Lucian s-a pregătit mereu la cel mai înalt nivel. Glen Johnson a fost cel mai dificil adversar pentru Lucian. El a înţeles că Lucian este mai bun pentru el”, a declarat Obreja.

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, l-a învins la puncte pe jamaicanul Glen Johnson şi şi-a apărat cu succes centura mondială pentru a noua oară consecutiv, duminică dimineaţă, în cadrul unei gale la Quebec, la care au asistat 15.000 de persoane. În ultimele cinci meciuri în care şi-a apărat centura, Bute a câştigat prin KO.

Lucian Bute, în vârstă de 31 de ani, are acum 30 de victorii la profesionişti, din care 24 prin KO şi nicio înfrângere.