Rudă de ministru şi director RAR, acuzat că face avansuri elevelor de liceu VIDEO

Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, are rude cu imagine de Don Juan. Aurel Mişaca, şef al Registrului Auto Român din Călăraşi şi rudă apropiată cu ministrul, este renumit pentru că i-ar plăcea fetele tinere, în ciuda faptului că are 62 de ani.

RomaniaTV.net
04 mart. 2012, 07:23
Rudă de ministru şi director RAR, acuzat că face avansuri elevelor de liceu VIDEO

Gurile rele spun că este atras în special de elevele de la liceele „Economic” şi „Barbu Ştirbei” din Călăraşi. Într-o discuţie telefonică cu un reporter care a pretins că este o tânără elevă dornică de o aventură, Aurel Mişaca şi-a exprimat disponibilitatea totală. Mai mult, a venit la întâlnire cu maşina de serviciu.

Aurel Mişaca este un personaj cunoscut în Călăraşi. Soţia sa este verişoară de gradul al doilea cu ministrul agriculturii, Stelian Fuia. Acelaşi ministru care i-a cununat lui Aurel Mişaca fata. Ajuns la 62 de ani, Mişaca pare să fi făcut o pasiune pentru eleve de liceu.

Precaut, şeful de la RAR Călăraşi se asigură că „fata” nu o să facă vreo prostie şi îi cere să fie cât mai discretă atunci când o să urce la el în maşină.

Din păcate pentru Aurel Mişaca, întâlnirea nu a fost aşa cum credea el. În locul unei eleve focoase, directorul de la RAR Călăraşi a dat nas în nas cu un tânăr „înarmat” cu o cameră video.

Contactat telefonic de reporterii România TV, directorul de la Registrul Auto Român Călăraşi neagă faptul că ar fi avut întâlniri cu eleve. Mai mult, nici nu-şi aminteşte să fi vorbit la telefon cu aşa numita „Camelia”, „eleva” care s-a dovedit a fi de fapt un reporter iscusit.