Rudă a procurorului general al României, Daniel Morar, UCISĂ în bătaie pentru un cazan de ţuică

O rudă a procurorului general al României, Daniel Morar, a murit după ce a fost bătută crunt în curtea propriei locuinţe din satul Găbud, comuna Noşlac, judeţul Alba, de persoane necunoscute.

15 ian. 2013, 09:39
Rudă a procurorului general al României, Daniel Morar, UCISĂ în bătaie pentru un cazan de ţuică
Bărbatul de 73 de ani a decedat la spitalul din Alba Iulia, scrie adevarul.ro. Tâlhăria a avut loc în urmă cu o săptămâna, când mai multe persoane, despre care se bănuieşte că sunt de etnie romă, au intrat în locuinţa bătrânului cu scopul jafului. I-au aplicat mai multe lovituri după care au plecat în grabă cu un cazan de ţuică, slănină şi cârnaţi.
 
Bătrânul a rămas fără cunoştinţă în zăpadă unde a fost găsit de soţia sa. Alexandru Moldovan a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a fost operat. La câteva zile de la operaţie a decedat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a iniţiat un dosar penal pentru omor şi tâlhărie.
 
În satul Găbud şi în localităţile apropiate au avut loc acţiuni ale Poliţiei cu trupe speciale, dar, cel puţin deocamdată, nu sunt rezultate concrete cu privire la autorii omorului.
 
Procurorul general Daniel Morar, fost procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, s-a născut în satul Găbud.