ROMÂNII AU TALENT. Un inventator vrea să devină „Regele ţării” şi spune că „nu eşti sexy, nu exişti”

Tipruc Alexandru a venit la "Romanii au talent" pentru a se face cunoscut si pentru a-si prezenta inventiile. Numai că juriul n-a fost impresionat de calităţile lui.

RomaniaTV.net
22 feb. 2013, 20:44
ROMÂNII AU TALENT. Un inventator vrea să devină „Regele ţării” şi spune că „nu eşti sexy, nu exişti”

Alexandru se considera unul dintre cei mai mari inventatori ai tuturor timpurilor si isi doreste sa devina regele tarii. Si ca sa fie sigur ca are o sansa, el si-a pus la pantaloni o curea pe care scria „sexy”.

„Se spune ‘nu esti sexy, nu existi”. Mi-am ales aceasta curea ca sa fiu sexy. Sper sa impresionez juriul cu cureaua mea. Eu sunt regele inventiilor. Dumnezeu mi-a spus ca eu sunt fiul lui. Am vrut sa să devin regele tarii, am vorbit cu lumea si am apelat la autoritati cu diferite memorii, dar nu m-au bagat in seama. Am asteptat semnul lui Dumenezu. Nu am primit niciun raspuns de la El. Atunci am atipit si a venit Sf. Fecioara Maria si m-a intrebat daca am renuntat„, a spus Alexandru inainte sa intre pe scena.

Barbatul a venit pe scena cu o orchestra sa facuta chiar de el, alaturi de care a cantat la vioara. Tot el a prezentat juratilor inventiile sale inca nebrevetate: lingura cu care mustaciosii pot manca mamaliga cu lapte si carjele cu care te poti apara de urs.

VEZI PRESTATIA LUI ALEXANDRU