ROMÂNII AU TALENT. Femeia de serviciu care l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Petre VIDEO

Mihai Petre este recunoscut drept un tip foarte critic, însă la preselecţiile pentru Românii au talent şi-a găsit naşul şi şi-a permis un moment de sentimentalism.

RomaniaTV.net
08 mart. 2013, 19:14
ROMÂNII AU TALENT. Femeia de serviciu care l-a lăsat fără cuvinte pe Mihai Petre VIDEO

O femeie de serviciu în vârstă de 30 de ani, angajată la un service auto, a reuşit să-l lase fără cuvinte pe severul Mihai Petre cu un număr de step impresionant.

Camelia Duţă este o femeie simplă, care îşi câştigă existenţa lucrând într-un service auto unde, pe lângă treburile prevăzute în fişa postului, mai face şi „o sudură plastică”, un polish sau o reparaţie de spoiler. „Mai cade o şpagă”, a povestit Camelia, care din puţinii bani pe care îi câştigă a economisit pentru a-şi cumpăra pantofi de step.

Când m-am apucat de step am făcut foamea o săptămână ca să îmi cumpăr pantofi de dans. Stepul e un dans magic, e fermecător„, spune Camelia.

CITEŞTE ŞI: ROMÂNII AU TALENT. Cirque du Soleil de România au impresionat juriul

Numărul ei de step, pe melodia „Dancing in the rain„, i-a uluit pur şi simplu pe juraţii Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre, acesta din urmă declarându-se impresionat, cu toate că dansul nu a fost unul de o tehnică deosebită. „E impresionant ce ai făcut. Nu e dansul meu preferat, nu e atât de bun momentul, dar e foarte important că ai o pasiune şi o urmezi„, i-a spus Mihai Petre concurentei, care a recunoscut că a învăţat să danseze step singură, uitându-se la filme cu Fred Astaire.

VEZI AICI VIDEO cu numărul Cameliei

Andra şi Andi Moisescu au fost la fel de impresionaţi de numărul Cameliei şi de povestea ei, iar concurenta a primit trei de „da” şi a trecut în etapa următoare.

CITEŞTE ŞI: ROMÂNII AU TALENT: Consultantul financiar care i-a făcut „pielea de găină” Andrei