România TV devansează Antena 3. Audienţă-record, în seara de sâmbătă

Ştirile şi ediţiile speciale România TV sunt din ce în ce mai urmărite de telespectatori. România TV a devansat categoric Antena 3 şi pe parcursul întregii zile de sâmbătă.

RomaniaTV.net
13 ian. 2013, 12:20
România TV devansează Antena 3. Audienţă-record, în seara de sâmbătă

Informaţiile exclusive despre interlopii care au amplasat bomba la Piatra Neamţ şi despre vânatoarea organizată de Ion Ţiriac, dezvăluirile despre cercetarea lui Dan Voiculescu, scandalurile din principalele partide politice, interviul cu omul care a tras în Ceauşescu, dar şi invitaţii speciali ai emisiunilor au făcut ca România TV să lase cu mult în urmă postul concurent Antena 3.

Începând cu ora 13.00, timp de şapte ore consecutiv,România TV a obţinut o cotă de piaţă de 5,6 la sută pe publicul din mediul urban cu varsta intre 25 şi 55 de ani si situaţie socială peste medie. În acelaşi interval, cota de piaţă a postului concurent, Antena 3, a fost de doar 4 la sută.

Şi în cel mai vizionat tronson orar al zilei, România TV a fost lider la ştiri. De la ora 21:00 si pana la ora unu noaptea, cota de piaţă înregistrată de România TV a fost de 5 la sută. Antena 3 a rămas cu mult în urma postului de ştiri România TV obţinând o cotă de piaţă de 3,6 la sută.

Cea mai mare diferenţă s-a înregistrat la ora 22.00 când ediţia specială realizată de Ioan Korpos a obţinut o cotă de piaţă de 6,1 la sută. Pe acelaşi interval orar, emisiunea Alessandrei Stoicescu de Antena 3 a obţinut o cotă de piaţă de doar 3,4 la sută. Este o nouă audienţă-record obţinută de România TV în faţa principalului său concurent, Antena 3.

România TV, în doar un an de cand s-a lansat, are cea mai mare creştere de audienţă. Cu cea mai bună echipă de jurnalişti, România TV continua să difuzeze cele mai bune informaţii şi imagini. România TV este televiziunea care dă prima ştirea şi are invitaţi care fac diferenţa.

ROMÂNIA TV, LIDER LA ŞTIRI

AUDIENŢE ÎN INTERVALUL 13:00 – 19:00

ROMÂNIA TV – 5,6% COTĂ DE PIAŢĂ
ANTENA 3 – 4,0% COTĂ DE PIAŢĂ

INTERVAL 21:00 – 01:00

ROMÂNIA TV – 5,0% COTĂ DE PIAŢĂ
ANTENA 3 – 3,6% COTĂ DE PIAŢĂ

INTERVAL 22:00 – 23:00

ROMÂNIA TV – 6,1% COTĂ DE PIAŢĂ
ANTENA 3 – 3,4% COTĂ DE PIAŢĂ

POPULAŢIE 25-55 ABC URBAN
Sursa: Kantar Media Audiences, copyright ARMA Data SRL