România TV, acum şi pe iPhone, iPad şi Android FOTO

Ştirile România TV sunt acum disponibile şi prin intermediul aplicaţiilor de iPhone, iPad şi Android. Astfel, utilizatorul va beneficia de alertele şi ştirile de ultimă oră transmise de România TV şi RTV.NET.

RomaniaTV.net
05 apr. 2013, 10:04

Aplicaţiile, dezvoltate împreună cu Appscend, permit utilizatorilor un acces facil la cele mai noi ştiri, din toate domeniile de interes, precum şi la transmisia live a România TV, optimizată pentru mobil, astfel încât consumul de date să fie unul minim.  

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din AppStore şi din Google Play. Deşi este disponibilă de numai câteva zile, aplicaţia România TV a fost instalată deja de peste 2.000 de persoane.

Gândite să fie instrumente util pentru publicul interesat de informaţii de ultimă oră, aplicaţiile România TV propun utilizatorilor ştiri bine structurate şi uşor de accesat:

– „Ştirile zilei” sunt afişate în primul ecran, informaţiile fiind actualizate în timp real;
– Opţiunea „Stirile zilei” oferă o ierarhizare a ştirilor dupa criteriul celor mai importante informaţii ale zilei;
– Ştiri pe categorii – utilizatorii au posibilitatea de a alege genul ştirilor pe care doresc să le citească;
– Live Streaming România TV, una din cele mai bune variante de transmisie live mobi existente in .ro, dezvoltată în parteneriat cu PBX Telecom;
– Alerte şi breaking news-uri trimise de RTV.net în momentele-cheie din cotidianul românesc.

”Dezvoltarea aplicaţiilor este o etapă firească pentru România TV şi ROMÂNIATV.NET, în condiţiile în care România se supune cu paşi repezi trendului conform căruia consumul de informaţie se mută într-un ritm accelelerat pe device-urile mobile.  Faptul că audienţele RTV au explodat într-un an de la lansare, atât pe tv cât şi pe net,  e un semn că publicul apreciază ştirile noastre. În consecinţă, se impunea să oferim acestui public acces la informaţii prin toate canalele posibile”, a declarat Costin Ilie, publisher ROMÂNIATV.NET.

”Suntem încântaţi să anunţăm lansarea aplicaţiei “Ştirile România TV”, o aplicaţie interactivă, multi-platformă şi extrem de uşor de folosit. Echipa Appscend a lucrat activ la dezvoltarea aplicaţiei şi avem încredere că în scurt timp va deveni un canal de informare eficient pentru întreaga audienţă România TV”, spune Sebastian Văduva, Co-Fondator şi CEO Appscend.

România TV este unul dintre cele mai noi posturi de televiziune de ştiri. Lansat în octombrie 2011, postul a reuşit să ajungă între primele cinci televiziuni din România,  în mediul urban, conform datelor furnizate de Kantar Media.

ROMÂNIATV.NET este unul din cele mai citite site-uri de ştiri din România cu peste 2 milioane de vizitatori unici lunar. La rândul ei pagina de Facebook a RTV.net este una din cele mai apreciate pagini a unui site şi a unei televiziuni de ştiri, cu aproximativ 800.000 de fani.

Appscend este prima platforma românească pentru optimizarea dezvoltării şi managementului aplicaţiilor mobile native.  Platforma Appscend a fost lansată la mijlocul anului 2011, iar în prezent compania ajută peste 3.000 de companii software şi parteneri White label să dezvolte, lanseze, monetizeze şi administreze aplicatii mobile native pentru iOS şi Android, mai repede si mai performant decat orice alt serviciu. În anul 2012, Appscend şi-a lărgit aria de activitate, deschizând un birou în Statele Unite (New York). Pentru mai multe informații legate de companie și serviciile oferite, vizitați website-ul: www.appscend.com.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de aici:

AppStore

Google Play