România TV, cea mai citată sursă media în luna iulie

România TV este pe primul loc în topul celor mai citate surse media, în luna iulie, postul de televiziune având 86 de menţiuni. RTV.NET a fost menţionat de 45 de ori în luna iulie, potrivit serviciului de monitorizare mediaTRUST.

21 aug. 2013, 08:24
România TV, cea mai citată sursă media în luna iulie

După România TV, Antena 3 şi Hotnews ocupă următoarele poziţii în clasamentul celor mai citate surse media în presa scrisă. Realitatea TV a coborât două poziţii, ocupând locul patru în top, cu 46 de menţiuni.

În topul general al celor mai citate surse media, ROMÂNIATV.NET se află pe locul cinci, cu 45 de mențiuni, urmat de postul TV Digi 24, cu 36 de mențiuni și Pro TV cu 31 mențiuni.

România Liberă se menține pe primul loc la categoria cele mai citate publicații print, cu 15 mențiuni. Ziarul Financiar a înregistrat 13 mențiuni, ocupând astfel locul doi în top. Locul trei este ocupat de revista Forbes și ziarul Click, fiecare cu câte 11 mențiuni. Urmează Capital și Evenimentul Zilei, ambele pe locul patru, cu câte 10 mențiuni, Libertatea (8 mențiuni) și Jurnalul Național (5 mențiuni).

În topul celor mai citate posturi de televiziune, România TV se află pe primul loc, cu 86 de mențiuni. Antena 3 se menține pe locul doi, și în luna iulie, cu 66 de mențiuni, iar Realitatea TV ocupă în luna iulie poziția a treia, cu 46 de mențiuni. Alte posturi TV prezente în clasamentul mediaTRUST sunt  Digi 24, (36 mențiuni), PRO TV (31 mențiuni), Antena 1 (18 mențiuni), B1 TV (14 mențiuni) și TVR1 (5 mențiuni).

La categoria celor mai citate posturi de radio, RFI România conduce topul cu 6 mențiuni în presa scrisă, urmat de Pro FM cu 3 mențiuni, Kiss FM și Europa FM, fiecare cu câte 2 mențiuni.

Hotnews.ro rămâne liderul celor mai citate portaluri online, cu 64 de mențiuni. ROMÂNIATV.NET ocupă locul doi  în top, cu 45 de mențiuni, în timp ce Realitatea.net se află pe locul trei, la egalitate cu portalul Cancan.ro – 19 mențiuni fiecare. Wowbiz.ro ocupă locul patru, cu 15 mențiuni, urmat îndeaproape de către Ziare.com, cu 14 mențiuni.

La capitolul publicații de business, Ziarul Financiar este pe primul loc cu 13 mențiuni, urmat de Forbes cu 11 mențiuni și Capital cu 10 mențiuni. Money.ro ocupă locul patru, cu 7 mențiuni.

Citările surselor media s-au făcut în materiale care au avut ca principale subiecte: politica internă, viaţa mondenă,  mass media, sportul, economia, sistemul juridic, etc.