România, ironizată la Premiile Cesar din cauza scandalului cărnii de cal VIDEO

România a fost luată în derâdere chiar şi la Premiile Cesar din cauza scandalului cărnii de cal. Gluma a venit atunci când a fost premiat Kevin Costner, care mereu a vorbit cu drag despre ţara noastră.

24 feb. 2013, 07:05
România, ironizată la Premiile Cesar din cauza scandalului cărnii de cal VIDEO

Da, Kevin, da, e o vacă! Vine din România şi circulă sub numele „Găsiţi-ne”, în traducere engleză „Find us”„, a spus gazda evenimentului.

Ironia făcea referire şi la compania suedeză Findus, care i-a acuzat pe francezii de la Spanghero că au livrat carne de cal din România drept carne de vită.

Kevin Costner a primit un premiu Cesar de onoare vineri seară la Paris, exprimându-şi recunoştinţa faţă de cinematograful francez pentru că l-a acceptat ‘aşa cum este’, adică un actor ‘american’ care ‘face filme gen cowboy’.

Vizibil emoţionat, protagonistul din ‘Dansând cu lupii’ şi ‘Incoruptibilii’ şi-a primit distincţia de onoare din mâinile lui Michel Hazanavicius, regizorul filmului „Artistul”. „Vă mulţumesc pentru că mă acceptaţi aşa cum sunt. Fără îndoială, sunt american. Fără îndoială, fac filme gen cowboy”, a spus el într-o franceză stângace. „Ţările noastre au împrumutat atât de mult una de la cealaltă în cea de-a şaptea artă”, a adăugat el, vorbind de această dată în engleză şi afirmându-şi totodată bucuria de a fi turnat un film în Franţa.