Roberta Anastase se căsătoreşte. Vezi unde şi când va fi nunta

Roberta Anastase se pregătește pentru un moment important în viața sa. Aceasta se va căsători, la sfârșitul lunii iunie, cu Victor Farca, un afacerist bucureștean.

18 mai 2013, 16:31
Roberta Anastase se căsătoreşte. Vezi unde şi când va fi nunta

Nunta dintre Roberta Anastase și Victor Farca va avea loc pe 30 iunie, la Palatul Știrbey, o locație de lux. Meniul pleacă de la 45 de euro de persoană, în care sunt incluse meniul, tortul, parcarea păzită și accesul la parc, plus un wedding planner specializat, care îți poate sugera cei mai buni furnizori de servicii conexe de la rochii de mireasă până la artiști și trupe. La Palatul Știrbey au mai făcut nunta Gabriela Firea, Mădălin Ionescu și Cristi Chivu.

Nașul cuplului Anastase-Farca va fi, potrivit surselor ploiesteanca.ro, chiar președintele României, Traian Băsescu. Relațiile dintre Băsescu și Anastase s-au sudat foarte bine, încă de când Roberta a intrat în PD, acum 15 ani.

Momentan, invitațiile la nuntă nu sunt gata, dar Roberta a început deja să-și anunțe prietenii, să nu-și facă alt program pe 30 iunie.

Roberta și Victor vor primi 200 de euro la nuntă, de la statul român. Potrivit legii, statul acordă un sprijin financiar de 200 de euro la constituirea familiei în care fiecare dintre soți se află la prima căsătorie și au domiciliul sau reședință în România, indiferent de cetățenia soților. 

Roberta Anastase a primit un inel de logodnă Chopard de la iubitul său.

Roberta Anastase, în vârstă de 37 de ani, a devenit cunoscută sub postura de Miss, apoi de politician al PD, respectiv PDL. A fost catalogată ca fiind una din „femeile lui Băsescu”, dar niciodată nu s-a sugerat vreo legătură nepotrivită între ea și actualul președinte al României. Victor Farca, iubitul Robertei Anastase, este un bărbat pe care atât bărbații, cât și femeile, îl cataloghează drept un „băiat bun”. Inginer ca pregătire, om de afaceri de circa 10 ani, Victor Farca are businessul principal în producția de mobilier din fier forjat.