Roberta Anastase chiar se mărită: Fac nunta la anul

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor, se va căsători anul viitor cu un om de afaceri, iar nunta ar putea să fie organizată la Ploieşti, după cum a declarat aceasta în emisiunea "Poveştiri adevărate".

RomaniaTV.net
22 dec. 2011, 12:16
Roberta Anastase chiar se mărită: Fac nunta la anul

Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor şi al treilea om ca putere în statul român, a renunţat la ţinuta ei oficială şi i-a povestit, în exclusivitate, prezentatorului „Poveştirilor adevărate”, Dan Cruceru, cum arată viaţa ei dincolo de lumea politică.

Emisiunea va fi difuzată joi, de la ora 16.30 pe postul Acasă, potrivit unui comunicat preluat de Mediafax.

Fostă Miss România, Roberta Anastase, în vârstă de 35 de ani, recunoaşte că în 2012 şi-a propus să îmbrace, în sfârşit, rochia de mireasă. „Mi-aş dori foarte mult să fac nunta în Ploieşti”, spune Roberta Anastase, care are o relaţie de 13 ani cu un om de afaceri.

„În momentele grele, l-am simţit alături, faptul că este sufletist şi bun m-a cucerit”, mai spune Roberta Anastase.

De asemenea, Roberta Anastase spune că îşi doreşte din ce în ce mai mult copii. „O fată, un băiat, doi, trei. O fetiţă, neapărat. Acum, dacă o să am un băiat, am să-l iubesc, nu-i o problemă”, glumeşte Roberta Anastase.

Tot în emisiunea „Poveştiri adevărate”, Roberta Anastase va vorbi despre cum se întreţine o fostă participantă la concursuri de frumuseţe, dar şi despre pasiunile sale.